Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je odklízení nepohodlných mrtvol nová forma podnikání podobně jako střelba na objednávku? Do jaké hloubky se dokážou ponořit policejní potápěči a co nakonec pachatele usvědčí? A podaří se policejní akci utajit, než ji média prozradí pachatelům? (Česká televize)

Recenze (69)

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je fakt nášup, každým dílem to graduje takovým způsobem, že nelze od obrazovky odtrhnout oči. Masakr, toto je fakt liga!! Krásná práce maskérů mrtvoly vylovené v prvním sudu. Hudba začíná jít do více rozměrů a já jsem naprosto nadšen! Nevím, co furt lidi nadávají na Sokola, postavu Tůmy hraje naprosto s přehledem. Co mě ale fakt mrzí je to, že už bude díl poslední. Věřím, že to zakončení bude bomba! ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavil Bartoš ala Kozák ala mladý Vetchý. “Měl jsem jít dnes do kina na Vetchého.” Jinak opět parádní díl. A napětí nejen ohledně připadu, který je znám a přece vám nenechá vydechnout, tak hlavně to napětí A nervozita mezi policisty. Výborný není jen Plíšek, ale to dusno mezi Tůmou a Kozákem. Na jednu stranu Tůma odvádí výbornou práci, ale je v zajetí mafie. Těším se na poslední díl a vyjednávání s Kopáčem. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před branami finále, napětí stále na vysokém stupni. Čekací doba mezi epizodou 3 a 4 byla nekonečná, totéž 4 a 5, ale když konečně pětka přišla tak něco mi tam trochu chybělo.  Nějaké kořeníčko. Ruml konečně mohl ukázat něco víc a já trochu doufám, že se na chvíli dostaneme někam do "hrané minulosti". Skoro se až bojím, aby se do závěrečného dílu vešlo všechno podstatné a např. konečné doznání Kopáče nebylo odbyto jen závěrečným textem na obrazovce. ()

Casull 

všechny recenze uživatele

Musim priznat, ze mne v posledni dobe maloktery serial tak nadchnul, jako devadesatky. Vzhledem k tomu, ze jsou ted zpravodajske weby plne clanku a rozhovoru o relnych skutecnostech a pozadi vrazd i vysetrovani, tak asi temer kazdy vi, co a jak se stane. Navic je zde i efekt neustaleho porovnavani odchylek deje v serialu oproti skutecnosti. I presto jsem byl u tohoto dilu napnuty jak struna. Herecke vykony jsou nadstandardni, vyprava temer bezchybna a za tim vsim stoji primo excelentni scenar. Scena s oteviranim sudu byla snad nejlepsi z celeho serialu. Obavam se, ze takhle vysoko polozenou latku jentak nekdo nepreleze. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět napínavě natočený díl (i když pitomá kamera straší i tady), který se zaměřuje i na vztahy mezi policisty a který představí i onu piplačku s papírováním, vysedáváním u odposlechů, složitosti koordinace a přesného načasování, hlavně aby podezřelí nic netušili. Dobrá trefa do Tv Nova - uvědomili si tehdy reportéři, že svou spekulativní reportáží by mohli být i zodpovědní za smrt dalších lidí? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Moment, kdy se Plíšek (Martin Finger) při manipulaci s vytaženým sudem popálí na ruce louhem, je založen na skutečném detailu. Předobraz této postavy Jan Štoček v pořadu Polosvět nájemných vrahů (2022) vzpomíná, že se při kontaktu s obsahem sudu popálil na ruce (částečně i na obličeji) a doživotně měl na tom místě ekzém. (melica)
  • Podezřelý Chodounský (Viktor Zavadil) vynáší odpadky v plastikových pytlích na odpad, které v roce 1995 ještě nebyly v Česku běžně používané. (melica)

Reklama

Reklama