Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (379)

movieband 

všechny recenze uživatele

Pokud by člověk hledal význam slova - dokonalá blbost se srdcem - našel by tam tenhle film. Kdo má rád Tři tygry, bude se bavit. Koho jejich scénky nebaví, nemá pro něj smysl film sledovat. Parta z Ostravy se nezastaví před ničím, a nic pro ně není dost svaté. Akční scény perfektní, Čuba s Polákem geniální. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já jsem se na začátku dost zděsil a obával se, že to bude další ze zástupu bláznivě praštěných a nezařaditelných českých komedií. Pak se to ale rozjelo, sice stále bláznivě, ale tak, že mi to sedlo a zasmál jsem se i párkrát nahlas. Štěpán Kozub s Albertem Čubou disponují nepopiratelným talentem a kreativitou, takže se těším na jejich další kousky. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Jinak to asi dopadnout nemohlo. Tři tygři posouvají svůj formát stále dále a dále, bohužel narážejí na dost hmatatelné hranice, co ještě v jejich podání může vyznět přinejlepším alespoň vtipně. Pár povedených sekvencí se určitě najde a technické zpracování je také docela v pořádku, ale celkový film je prostě brak a nebojím se říct sračka. Původní a dost undergroundová forma Tří tygrů mě dost bavila, ale tady dostává povážlivě na frak. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud je v tom nějaký humor, tak pro něj tedy opravdu smysl nemám, jelikož jsem se za celý film nezasmál prakticky ani jednou. Naopak, za celý filmový team jsem se cítil až trapně, že s tímhle vůbec vylezli ven. 0,5* dávám za celkem slušně natočené souboje, jinak je to celé ale opravdu velkolepá sračka. ()

grogodil odpad!

všechny recenze uživatele

Niektorým veciam som rád, že nechápem a nepochopím. Trebárs tomu, ako môže dnes ešte niekto toto nazývať vôbec humorom. Viem, že sa nájde cieľovka, sto ľudí, sto chutí, ale toto bola číra zúfalosť a kŕč asi aj pre fanúšikov. A nechapadlo, že si takéto niečo môže ešte nájsť cestu do kina. Že sa fakt nájde toľko ľudí, čo dobrovolne na toto naklusajú a zaplatia (za) takýto fakt odpad... Šak z tohoto mi bolo skôr do plaču - a rozhodne nie od smiechu, ako asi zamýšľala tá štvorica dementov. Totálne dno humoru a vrchol trapnosti dosahujúci až neznesiteľných teroristických rozmerov, že som si tak v hlave hovoril "Troška vráť sa, všetky Kameňáky máš odpustené". ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Miroslav Kalousek si ve filmu zahrál úplnou náhodou. Jednou byl hostem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka (od r. 2012), kde na otázku, co ho baví, odpověděl, že Tři Tygři, a že by si s nimi rád někdy zahrál. (VSVB)

Reklama

Reklama