Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (379)

B!shop 

všechny recenze uživatele

O zadnou pecku se sice fakt nejedna, ale uprimne, cekal jsem daleko vetsi pruser. Trem tygrum slusi samozrejme daleko vic kratky skece, idealne improvizovany, ale i tady se da zasmat. Prekvapive ani moc ne u jejich klasickejch foru, ktery uz byly stokrat zopakovany v jejich skecich, tady se u nich clovek pousmeje mozna tak poprvy, ale kdyz se to ve filmu opakuje po desaty za pul hodiny, zacne to uz bejt spis lehce otravny. Naopak novy veci/novy postavy dovedou obcas slusne pobavit. Dej je sice slepenec scen s jednoduchym dejem, ale hlavu a patu to s primhourenym okem ma, navic film slusne odsejpa a akce je na cesky pomery docela v pohode. Moc jsem nepochopil, proc je v hlavni roli zrovna Milan s Votrubkem a jeste min rozumim tomu, proc si herci nestrihli vic roli, ale treba to souvisi s dalsima chystanejma projektama. Takze celkove docela fajn komedie se sympatickym obsazenim, silenejma hereckejma vykonama, vizualem vypadajicim lip nez 80% cesky produkce z poslednich let a par fakt perfektnima forama. Znovu uz bych si to asi nepustil, to si radsi dam nejakej jejich skec na Youtube, ale slusny 3* to da. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem uvažoval, že bych zašel na Tři tygry Jackpot do kina a teď po shlédnutí na Netflixu jsem rád, že jsem to neudělal. Vtípků (tedy těch, u kterých jsem se alespoň trošku pousmál) zde bylo velmi málo - především narážky na poláky super. Překvapily mě spíše některé malé role známých tváří a zvrat na konci. Kozubova banda je prostě v posledních letech populární, ale podle mě jejich tvorba na celovečerní filmy není to pravé ořechové. Pokud film dostatečně vydělá, tak je jasné, že přijde i další snímek, ale nevkládal bych do něj velké naděje...4/10. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Tři tygry mám rád, ale to, že fungují v rámci krátkých skečů nutně neznamená že to samé bude fungovat i v celovečerní formě a ono to opravdu úplně nefunguje. Některé gagy jsou sice fajn, ale dohromady to moc nedrží a jak mám rád Kozuba tak tady mě jeho postava dost iritovala a navíc bych k ní potřeboval extra titulky. Lehce to vyvažuje zbylá trojice, která dokáže vyplodit i nějakou tu slušnou hlášku a Robin Ferro je tu z nich kupodivu nejnormálnější, ale i tak sem od téhle partičky čekal trochu víc ačkoliv bylo dopředu jasné, že nepůjde o žádný extra sofistikovaný humor...50% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle jsme tam dali s přítelem na kulisu k úklidu a ve finále jsme si k tomu sedli a zkoukli to celý. Jako jsem sama proti sobě, že jsem se takový blbosti občas fakt zasmála, ale někdy to fakt hraničí s takovou trapností, že mi je stydno vůbec veřejně přiznávat, že jsem to viděla. Nicméně, Kozub je fakt dílo a jeho herecký repertoár nezná hranic a vlastně to byl z 80% on, kdo se postaral o nějvětší porci humoru. Takže jako takový náhled do universu Třech tygrů dobrý, ale jednou stačilo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tygří parta se zakousla do filmového pásu. A svými ostrými zoubky si razí cestu za humorným jackpotem. Dvěma nerozlučným kamarádům a naprostým outsiderům, kteří si v podstatě zbyli, kdy jeden je tak trochu frajer, kterému učarovala akční klasika na videokazetách a byl právě vystěhován exekutory z bytu, a druhý je šilhající a šišlající dement, se jednoho dne poštěstí vyhrát na stírací los tučnou finanční částku. Do propadnutí osmi milionů v sídle pražské loterie zbývá jen několik hodin. Cesta do Prahy vede přes Polsko, Slovensko i Brno. A všude na naše brachy číhá humor i nebezpečí. O výhře se záhy dozví jak místní mafie, tak dvojice roztržitých pronásledovatelů. Fanoušci uskupení, jejichž humoriádu dosud představovaly nejrůznější skeče, se konečně dočkali Štěpána Kozuba, Alberta Čuby a Vladimíra Poláka na velkém plátně. Jejich osobitý humor je pro neználky poměrně svěžím mixem, kdy se střídají naprosto trapné výplody s geniálně vtipnou originalitou. Vše, co tahle parta předvádí, působí neokoukaně. A s každou přibývající minutou vrší svoji kanonádu humoru. Mnohé jistě překvapí to, jak jejich eskapády nemají pevný dramaturgický ráz, mnohdy je cítit čirá improvizace a celkově se film příliš nezaobírá tím, zda to má nějaký stabilní řád. Režisér Emil Křižka navíc solidně zvládá akční vsuvky. Veškeré obsazení je skvělé. Dušan Sitek funguje jako mafián pěkně zlověstně, k ruce má maximální sexici Sáru Erlebachovou. Konají se camea Honzy Dědka (bývalý zabiják) Jiřího Kalouska (rybář) a Milana Baroše (doručovatel a také jeden z producentů filmu). Hlavní protagonisté předvedou i nějaké to bojové umění, se kterým mají zkušenosti, vrcholem je Polákova parodie na obtloustlého Stevena Seagala. Pro zhlédnutí humorných eskapád není vůbec nutné znát předchozí tvorbu tygří party. Naopak je výhodou, když o jejich stylu humoru nebudete vůbec nic vědět. Zrodilo se příjemné překvapení na poli české srandy. A zasmušilým divákům je vstup zakázán. 10/10 ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • V čase 23:10 můžeme slyšet populární zvuk „Wilhelm scream“. Tento zvuk se objeví i později v čase 01:01:38. (OJan)

Reklama

Reklama