Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (381)

campix 

všechny recenze uživatele

Jinak to asi dopadnout nemohlo. Tři tygři posouvají svůj formát stále dále a dále, bohužel narážejí na dost hmatatelné hranice, co ještě v jejich podání může vyznět přinejlepším alespoň vtipně. Pár povedených sekvencí se určitě najde a technické zpracování je také docela v pořádku, ale celkový film je prostě brak a nebojím se říct sračka. Původní a dost undergroundová forma Tří tygrů mě dost bavila, ale tady dostává povážlivě na frak. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Když se budeme tvářit, že toto není tak úplně film, ale sled skečů, u kterých se tvůrci bavili dost možná víc než posléze divák, není to až takovej shit, aby to hnilo pod 50 procenty. Samozřejmostí je jistá slabost pro tuhle bandu, jejich styl humoru, který opravdu nesedne každému. Ale mně cestu vlakem z Brna do Ostravy dokázal nejen zkrátit, ale i zpříjemnit. A to na poli českých komedií posledních dvaceti let, řekněme si to upřímně, není málo. Kozub je dobrej retard, ale tohle si pro sebe ukradl Čuba, se svojí verzí ostravskýho Scotta Adkinse. Já se bavil, sem tam, ale bavil. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle jsme tam dali s přítelem na kulisu k úklidu a ve finále jsme si k tomu sedli a zkoukli to celý. Jako jsem sama proti sobě, že jsem se takový blbosti občas fakt zasmála, ale někdy to fakt hraničí s takovou trapností, že mi je stydno vůbec veřejně přiznávat, že jsem to viděla. Nicméně, Kozub je fakt dílo a jeho herecký repertoár nezná hranic a vlastně to byl z 80% on, kdo se postaral o nějvětší porci humoru. Takže jako takový náhled do universu Třech tygrů dobrý, ale jednou stačilo. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tři tygři rozhodně nebudou nikdy tím, co strhne davy. Je to dost specifický a vyhraněný humor. Rovnou se ale i přiznám, že je nějak extra moc nesleduju, takže třeba známé vtípky odjinud mi přišly ve filmu jako nové. Na druhou stranu je fajn, že si mě neznámé postavy získaly během pár minut. Kozub je úžasný všude a i příšerně dementní postavě, která by z jiného filmu trčela jak péro z gauče, dokáže vtisknout takovou přirozenou lehkost. Navíc každá jeho věta, každý pohyb, každé zašilhání, je vtipné. Překvapilo mě, jak zábavný mi přišel fyzikální humor. Ten se musí umět natočit a koresponduje to vůbec s kvalitou střihu, kamery, řežiséra, což je všechno znát v akčních scénách, které by se až na pár výjimek neztratily ani v áčkovém hollywoodském akčňáku. Je samozřejmě ve filmu i spousta trapností, laciných efektů, mizerných herců, ale styl, hudba, doprovodná animace a prostě všechno čpí radostí z toho, že si mohou zapálení herci udělat vlastní film. A já si ho docela užil. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud je v tom nějaký humor, tak pro něj tedy opravdu smysl nemám, jelikož jsem se za celý film nezasmál prakticky ani jednou. Naopak, za celý filmový team jsem se cítil až trapně, že s tímhle vůbec vylezli ven. 0,5* dávám za celkem slušně natočené souboje, jinak je to celé ale opravdu velkolepá sračka. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Když se kluci snaží vyměnit kolo u auta, tak mají rezervu se čtyřmi dírami, ale na autě jsou kola s pěti dírami. (Trumpitko)
  • V čase 23:10 můžeme slyšet populární zvuk „Wilhelm scream“. Tento zvuk se objeví i později v čase 01:01:38. (OJan)

Reklama

Reklama