Reklama

Reklama

Rozlučka

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět kamarádů si vyrazí na výpravu do divočiny, kde se brzy dostanou do hledáčku záhadného střelce. A zoufalý boj o život začíná. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Chenso 

všechny recenze uživatele

Tak to byl fakt shit. Po celé hodině a půl snažení se pochopit o co jí kurva jde se ve výsledku dozvíte jen ve zkratce a ještě ktomu je to na hlavu postavené. Netflix tak strašně tlačí na pilu se silnýma a vyrovnanýma ženama ,že ztoho pak vzniká taková nasraná máma která se přes noc naučila střílet ze snipy na dálku za kterou bys se nestyděl ani německý odstřelovač u Stalingradu. Poor my,kteří teď v dalších letech budeme muset sledovat jak netflix chrlí jedno multikulti multigenger vyvažené hovno za druhým kterým nam bude tlačit do palice že silná baba s pindíkem která se cítí jako letadlo je legit i ve společnosti. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta tatarů běhá po lese a někdo se je snaží postupně oddělat. Blbější zápletku to ani mít nemohlo. Ale budiž. Všechny lesní naháněčky jsou víceméně na jedno brdo a jestli jsou úspěšné rozhoduje nějaká neotřelá nadstavba. A ta tady není. Napětí vesměs nulové, pětice jelimanů vesměs nesympatická přičemž prim hraje hysterický rákosník, gore, pokud nepočítám pár kulek do hlavy, prakticky neexistuje a odhalení vraha tu zoufalost korunuje. Co filmu musím přiznat je tempo, takže se u toho dalo vydržet celkem bez následků a ujde i prostředí lesa, ale to je sakra málo. 30% ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Hrozná slátanina, srovnatelná s tou nejhloupější televizní produkcí. Celý film působí neskutečně přihlouple, herci jsou strašní, nic zde nedává smysl. Digitální efekty jsou čiré zoufalství, vstřely působí velice komicky. Doufal jsem alespoň v krutopřísný závěr, ale i tady mě čekalo zklamání, trapněji to zakončit fakt nešlo. Velký špatný, Netflix se čím dál tím víc blíží prachobyčejné televizní produkci. 1/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie je prísnejšie akoby si film zaslúžil, aj keď pochopiteľne Netflix tentokrát za lovca neurčil muža ako je tomu v 95% alebo deti ako je tomu v 4%, v rámci libtárdneho obdobia ľudstva s označením klitorisizmus je záporačkpu mladá sebavedomá fena. Inak žanrový priemer s nelogickým správaním postáv, v peknom prostredí a s dostočnou zápletkou, rozhodne boii v poslednom čase na Netflixe uvedené horšie filmy. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Bylo nás pět... Parta úředníků se nechá postřílet od paní, která chodí s kulovnicí po lese. Chlapíci se jí snaží utéct, ale paní se stejně vždy objeví kousek od nich a trefuje se lépe než sovětská snajperka Ljudmila Pavličenková. Inu pomsta naučí i mamku skvěle střílet. Nevadí ji, že zabíjí úplně všechny, které potká. Že jsem vyžvanil veškeré překvapení pro případné diváky? Naopak zachránil jsem je od 90. minut nudy a sledování amatérské režie a herectví. Nepomůže ani počáteční zvědavost, že by to mohl být takový neamerický surviválek, co se odehrává někde pro našince blíže a v běžném lese a nikoliv v aljašské divočině, či první zlověstné rány z pušky a obava z neviditelného střelce. Netflix produkuje tuny filmů, ale ty rozpočty vrazí ročně do cca pěti velkofilmů, seriálů a zbytek dukátů musí stačit na sračky tohoto typu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v listopadu a prosinci roku 2020. Natáčelo se v Národním parku Saské Švýcarsko, který se nachází v Německu. (SONY_)

Reklama

Reklama