Reklama

Reklama

Rozlučka

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět kamarádů si vyrazí na výpravu do divočiny, kde se brzy dostanou do hledáčku záhadného střelce. A zoufalý boj o život začíná. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

misterz 

všechny recenze uživatele

Asi ten najhorší nemecký film za poslednú dobu. To, že bol dej jednoduchý by ani nevadilo. Len panebože, niečo tak stupídne človek len tak ľahko nevidí. Parta piatich chlapov si nevie rady so ženskou s flintou. Pritom tých možností čo tam bolo.... Len utekajú ako splašené zajace a žienka sa vždy akoby zázrakom objaví na tom pravom mieste. Aj pointa bola ako pre škôlkarov. No skratka, film bez rozumu. 20/100 ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Bylo nás pět... Parta úředníků se nechá postřílet od paní, která chodí s kulovnicí po lese. Chlapíci se jí snaží utéct, ale paní se stejně vždy objeví kousek od nich a trefuje se lépe než sovětská snajperka Ljudmila Pavličenková. Inu pomsta naučí i mamku skvěle střílet. Nevadí ji, že zabíjí úplně všechny, které potká. Že jsem vyžvanil veškeré překvapení pro případné diváky? Naopak zachránil jsem je od 90. minut nudy a sledování amatérské režie a herectví. Nepomůže ani počáteční zvědavost, že by to mohl být takový neamerický surviválek, co se odehrává někde pro našince blíže a v běžném lese a nikoliv v aljašské divočině, či první zlověstné rány z pušky a obava z neviditelného střelce. Netflix produkuje tuny filmů, ale ty rozpočty vrazí ročně do cca pěti velkofilmů, seriálů a zbytek dukátů musí stačit na sračky tohoto typu. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zápletka je sice hloupá (resp. nerealistická) i v rámci žánru "levný televizní thriller", triky s výstřely do hlavy zvládne každý amatérský nadšenec, který umí používat comp, psychologizace postav je ubohá a jejich chování mnohdy nepravděpodobné, ale i tak mě to nevím proč chvílemi i docela bavilo, snad že to mělo takovou sychravou podzimní atmošku. Ale po použití to letí směr koš, jasná věc. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

K čemu se ten David Kross upsal to jde rozum stát.Každopádně se upsal k filmu,který je jednoduše pěkný šajze.Už ta parta blbců,kdy symbióza se rovná nule dostává diváka spíše do traumatu.Ještě to vcelku jde.Hází se nám flashbacky a člověk čeká,že z tohohle lesa,kdy jsem si připadal na Hřensku se z toho stane   zajímavý survival,kde stejně k dojde k selekci nepoužitých.Bohužel to jsem nevěděl,že ten scénář je absolutní bída a flashbacky jsou úplně k ničemu,pač k ničemu vlastně ani nedojde a rozuzlení je tristní až to bolí.Kross se sice snažil hrát a má tu nejvíc prostoru,ale ono není moc co.Hřebínek do rakve je sniperka,která se tváří jakoby jí praskal voda s pochvy :D Pak přijde proč to dělá a konec a říkáte si díky bohu za ten debilní konec.15% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

"Kdo rekl, ze to ma smysl?" , rekla postava a zda se to byt motto celeho tohoto filmu o preziti pred pronasledujicim strelcem mezi stromy. Nastesti jsou tu prekvapujici zvraty. Chtelo to asi vic napeti a lepsi rezii. Je to vhodny film pro vas, pokud chcete sledovat mlade bezmocne atlety k jejich smrti lhostejni k jejich osudum. A muzete tipovat, kdo v teto klasicke vybijene pujde jako nejhorsi herec prvni. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v listopadu a prosinci roku 2020. Natáčelo se v Národním parku Saské Švýcarsko, který se nachází v Německu. (SONY_)

Reklama

Reklama