Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželský pár si pořídí vysněný dům. Po tragickém vloupání se ale otřesená žena pustí do pátrání a zjistí, že skutečné nebezpečí teprve přichází. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zcela tuctový thriller, který je tak strašně obyčejný a jednoduchý, až mi trochu připomíná prachobyčejnou levnou televizní produkci. Už jen samotný námět je těžce průměrný, několikrát použitý a viděný, tvůrci se očividně ani nesnažili přijít s něčím novým. Příběh je snadno předvídatelný, už od samého začátku je jasné, co se zde asi tak zhruba bude odehrávat, žádné nečekané zvraty nenastanou, s logikou si nikdo moc hlavu nelámal, casting se rovněž nepovedl. Občas se povedla navodit slušně napínavá atmosféra, ale těch scén je pomálu. Na jedno shlédnutí asi dobrý. 3/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Liny film. Pres dobrou praci Freida Pinto fim jen frustruje. Mohl by se jmenovat Sceny z manzelskeho zivota. Nevsimal jsem si ,co se stane v pristi chvili,ale jak neprijemne to je. Film nenabizi moc vzruseni ci zahadu. Tajemstvi jsou oredvidatelna a budete mit pocut, ze hste nekolik kroku pred vypravenim. ()

Reklama

Tr0nic odpad!

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery. Predstavte si, že pracujete na stavbe domu, kde majiteľa podozrievate z únosu vašej dcéry. Prídete ho večer pozrieť, ale o miestnosti kde je vaša dcéra ani len netušíte. Nemáte o nej šajnu, aj keď je veľká ako celý dom a zrejme sa tam vybudovala sama, prípadne na nej pracovala konkurenčná firma paralelne s vašou. To že je celý film úplný cringe a do žánru neprináša nič nové ani nehovorím. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Tenhle formát tu byl už milionkrát, nevadilo by to, kdyby film přinesl něco svého, něco zajímavého... Každopádně nemusíte mít trojciferné IQ aby vám došlo, že manžel je podezřelý už od první vteřiny. Zápletka o ničem, celý film byl děsně nudný, bez akce, napětí a dobrých herců. Je to škoda, kdyby přinesl něco nového, nevadilo by mi koukat na něco, co už tu bylo milionkrát. Odpad nedávám, protože nějaká snaha tam byla a aspoň kamera vypadá dobře. Doporučuji ostatním uživatelům tajnou posedlost, není to nic extrémně wow, ale napětí a dobří herci tomu nechybí a je to o dost lepší podívaná, než tento podprůměrný film. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Psycholožka a architekt. Mladí a úspěšní. Do vysněného domu se přestěhovali před dvěma měsíci. Do malého města přišli z Bostonu, kde byli zavaleni prací. Jednu z nocí ovšem naruší nevítaná návštěva tria kriminálníků. Vyřešit nečekaný problém pomůže manžílkovi pomůcka schovaná v sáčku v květináči. Prostě další útok na jednu z jistot, že u sebe doma bychom se měli cítit nejbezpečněji. Zatímco on se tváří, jako by se nic nestalo, ona se nemůže soustředit ani na krájení zeleniny. A o nočních vetřelcích začne shánět na vlastní pěst bližší informace. Možné SPOILERY. Předvídatelnost má zelenou, úlisný manžel představuje solidní castingový přehmat (tím ale neříkám, že Logan Marshall-Green hraje zle), kdy každému je hned jasné, oč tu asi běží. A suvenýr bostonských hodin ještě sehraje svou roli. Není to home invasion, jak by se mohlo zdát, ovšem domov se stane důležitým prvkem. Jenže výsledek není ani napínavý a už vůbec ne myšlenkově podnětný. Freida Pinto je sice pořád kočka, ale asi by měla vrátit diplom, když si ničeho u klíčové osoby svého života za 12 let společného soužití nevšimla. Za mě další ospalá a prázdná záležitost od Netflixu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen v Albuquerque v Novém Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama