Reklama

Reklama

Starosta Kingstownu - Série 1

(série)
Trailer 1
USA, (2021–2022), 8 h 46 min (Minutáž: 47–66 min)

Scénář:

Taylor Sheridan

Hrají:

Jeremy Renner, Taylor Handley, Dianne Wiest, Derek Webster, Michael Reventar, Tobi Bamtefa, Hugh Dillon, Aidan Gillen, Kyle Chandler, Michael Beach (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (28)

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheridan prezentuje svůj x-tý počin o tvrdých chlapech a nemilosrdných rozhodnutích. Prakticky se to nijak neliší od ostatních Sheridenovo počinů, ale otázkou je, zda vůbec změnu chceme. Jeremy je po vzoru Wind River rozhodně víc cool s cigárem v puse než s lukem v ruce. Kulisy maloměstského vězeňského centra rozhodně nejsou okoukané a chlapské porovnávání čúrákú je nesmrtelné. Takže další sérii prosím co nejdřív! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, zase jsem byl jednou spokojen a můžu říct, že se mi teď s výběrem zadařilo; už třetí seriál v řadě, k němuž jsem měl spíše jen drobné výhrady. Pravda, sedmá epizoda byla tou, v níž si Taylor Sheridan vybral svou slabší chvilku, ale přesto bez mučení přiznávám, že se mi první sezónou seriálu postaral o kvalitní zábavu a na jednotlivé díly jsem se těšil. Hlavně mě potěšilo, že se nejednalo o záležitost z vězeňského prostředí, která by fungovala podle léty osvědčeného mustru, tady jsem vlastně až do konce nevěděl, co mám přesně čekat, a to mi udělalo radost. Takže ano, první sérii jsem si užil a určitě půjdu i do té další. / Poučení: Pokud chceš jít na medvěda s lukem, měl bys mít pro jistotu Legolasovy schopnosti. Ale i tak, opravdová jistota je kulomet. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheridan je (ne)korunovaný král Paramount network. Každý jeho seriál na této stanici a streamovací službě Paramount+ má obří úspěch a co víc, jsou to kvalitní věci, které přesně cílí na můj vkus. A Mayor of Kingstown je další z těch kousků, jež jsem sice v době premiéry vynechal, jsem ale hrozně rád, že jsem se k tomu nakonec dostal a tak blízko před druhou sérií, protože je to po Yellowstonu a jeho spin-offem další skvěle napsané drámo s totálně božím Jeremy Rennerem, kterého žeru už hezkých pár let a tak dokonale vypointovaným příběhem, že jsem byl až překvapený, jak rád jsem se k dalším dílům vracel. Jen tak dál. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Poslední z té první várky opěvovaných Sheridanových výtvorů pro Paramount+ mi nakonec trval zhlédnout skoro více než rok od doby, kdy se u nás objevil legálně, ale jak se říká - na to nejlepší se vyplatí si počkat. Jeremy Renner si rozhodně vydobyl svou prozatím nejlepší roli a to prohnilé prostředí Kingstownu, kde ani jednu z postav nelze považovat za kladnou, je extrémní trefou do černého v mém seriálovém vkusu. Trochu se bojím druhé sérky dle velmi povadlých čísel, ale stejně ji co nejdřív zkusím. [viděno na SkyShowtime] ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek mě neskutečně vytáčel. Až přehnané násilí, což se týče hlavně policie a také fakt, že tu snad není žádná pořádná, ženská role. Prostě až moc testosteronu, což mi normálně vůbec nevadí, ale tady jsem s tím první tři díly bojoval jak trosečník na rozbouřeném moři. Sám sebe jsem přemlouval, že to ještě nevzdám a dám tomu šanci na rozdíl od mnoha jiných seriálů, které jsem nemilosrdně poslal k ledu. A pak se stal zázrak, což absolutně nedokážu vysvětlit. Jak se objevila postava Iris, neskutečně si to celé sedlo a výsledkem toho bylo, že jsem poslední díly hltal, až se za to maličko stydím! Nakonec se z toho vyklubala po čertech povedená věc, která ke konci přepne na nejvyšší, rychlostní stupeň, zakončený velmi krvavým koncem, ke kterému to nenápadně od začátku směřovalo. Tohle vše podtrženo výborným soundtrackem a hlavně hereckým výkonem Jeremy Rennera, který si tuhle rolí chlápka stojícího na(za) hraně(nou) zákona střihl s neskutečnou chutí. Čtyři a něco. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (2)

  • Když Mike (Jeremy Renner) pronásleduje dealera drog, je nucen zastavit u semaforu na červenou. Přitom si můžeme všimnout, že následuje ulice „Sheridan st.“, což je narážka na tvůrce seriálu Taylora Sheridana. (Guilemot)
  • Když jdou bratři lesem vykopat peníze, povídají si o tom, kam by šli, kdyby opustili město. Mike (Jeremy Renner) řekne, že by nejraději šel lovit zvěř někam do Wyomingu. Ve filmu Wind River (2017) ztvárnil Rennner postavu lovce právě v této oblasti. (Guilemot)

Reklama

Reklama