Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Archivář dostane za úkol dát do pořádku sbírku poškozených videokazet a zjistí, že je filmařka natočila během vyšetřování nebezpečné sekty. (Netflix)

Videa (6)

Trailer

Recenze (185)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Super nápad a provedení, které jede víc, jak dvě třetiny, jako dobře namazaný stroj. Ke konci sice trošku zaskřípe, naštěstí se to dá celkem v pohodě přežít. Mamoudou Athie se ukázal jako fantastická volba hlavního hrdiny, což se bohužel o Dnine Shibabi říct nedá. V rámci žánru určitě nadprůměr, kterému by (možná) slušelo zůstat jen u téhle série. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus je to moc utahané, hrané na efekt a kupodivu i málo děsivé. Musím ale uznat, že mě to v první polovině docela chytlo, protože seriál si udržuje napínavost a jeho mytologie říznutá Lovecraftem má hodně do sebe. Škoda jen že se toho vcelku nic moc neděje, a i to co se děje, nedává smysl. Postavy se chovají jako idioti, o vodítka zakopávají místo toho aby je systematicky hledaly, a domácí videa jsou vcelku krotká. Dina Shiabi se mi ze začátku moc nepozdávala, ale rychle si mě získala, Mamoudou Athie se mi naopak pozdával na začátku, a pak mě postupně víc a víc štval jeho omezený herecký rejstřík. Asi není překvapení, že Netflix seriál ukončil po první řadě. Tohle nikam nevedlo. ()

Reklama

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

3,5/5. Jeden z najlepších hororových seriálov poslednej doby. Skvelá myšlienka, mrazivá atmosféra, strašidelná hudba (modlitba). Dole to žiaľ ťahá nudný casting hlavných postáv a chaotický, či deravý scenár posledných troch-štyroch epizód. Celkovo ale vydarený kúsok, a pre milovníkov hororov, VHSiek a okultizmu povinnosť. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší době jsem se dočkal seriálu od Netflixu, který měl napětí i atmosféru namísto idiotského plnění kvót za každou cenu (že, Geralte?). Jasně, multirasového obsazení bylo dosaženo, ale sem taky jednoznačně patřilo. Děj se odehrával v New Yorku a já jsem tady ten mix oprávněně očekával (Na rozdíl od slovanské fantasy. Že, Geralte?). Kromě toho mě hlavní hrdina bavil jak výzorem tak i na poslech, takže obsazení rovněž chválím. Po celou dobu jsem se velice dobře bavil, protože seriál měl vedle výše zmíněného kvalitního napětí a skvělé atmosféry i zajímavý příběh, a výrazného zklamání jsem se dočkal až v průběhu závěrečné epizody. Každopádně si myslím, že jde na produkci Netflixu o velmi zdařilý počin, u něhož nelituji investovaného času. / Poučení: Máš rád tajemno? Tady si přijdeš na své. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, ktorý od prvého dielu veľmi dobre buduje atmosféru mysteriózneho thrilleru. Bohužiaľ sa ale ku koncu mení na akčnú naháňačku a všetko čo sa pomaly odkrývalo je zrazu naservírované divákovy drasticky a po lopate a tak zaniká to tajomno, ktoré si seriál niesol so sebou od prvej chvíle. Z globálu ale ide o veľmi podarenú vec a veľmi som sa bavil a to je to čo pri podobných seriáloch hľadám. 91% ()

Galerie (112)

Zajímavosti (11)

  • Kamera Fisher Price PXL2000, která nahrávala na audiokazety, byla vyrobena v roce 1987 a v prodeji vydržela pouhý rok. Vyrobeno bylo 400 tisíc kusů a prodávaly se za pevnou cenu 179 amerických dolarů. (NiWi)
  • V 8. minutě můžeme společně s Melody (Dina Shihabi) slyšet v jejím walkmanu skladbu „Love Will Tear Us Apart“ od anglické kapely Joy Division, která vyšla v roce 1980. (Trajektt)
  • Natáčanie seriálu prebiehalo v pensylvánskom Pittsburghu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno