Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

kingik 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone se rozhodl užít si taky trochu charakterního herectví, a přesto, že se mu na tomto poli ani trochu nedaří, šel do toho. Pro spolupráci si vybral hororového specialistu Jima Gillespieho. Z jejich spolupráce vzešel průměrný thriller s hororovou atmosférou, a místy s celkem ucházející invencí, ale časem se z této hry vyloupne jen další unylá vyvražďovačka, kterou ve svém starším hororu "Tajemství loňského léta" zvládal Gillespie mnohem lépe. Přemíra hvězd nižší svítivosti není vůbec k zahození, ale o nějakém zásadním překvapení nemůže být řeč. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Ron L. Brinkerhoff .. Snímku se z úvodu daří, byť průměrnou formou, bavit. Kriminální linka plná krutých vražd sice nepřináší nic nového, spíše až kopíruje jiné, zdařilejší thrillery (Se7en je velký vzor), ale nenudí. Vše jaksitaksi funguje - tedy alespoň do doby, než se Stallone psychicky zlomí a odjede na nucené léčení. Pak se celek zhroutí do velmi slabého a omšelého psychologického dramatu s tajemným vrahem v uzavřené skupině, který zabíjí v zájmu vyšších mocí a tím napíná nervy hlavní postavy na maximum... mno, je to provar! 30%. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie zlé... Otrepané a klišovité spojenie vyvražďovačky a policajnej drámy o strate manželky... Ale režisér je na počudovanie celkom šikovný chlapík a niektoré mordy a akcie fakt stoja za to a atmosféra je tiež celkom fajn. Sly určite poteší tých, čo ho majú radi. Ku kvalitám (?) mrazivých LOVCOV MYŠLIENOK tomu chýba ešte nejaký krok (alebo viac "drzosti"), ale bolo to sympaticky blízko... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kto by to bol povedal, že pred solídnym "Mindhunters" spatril svetlo sveta "D-Tox", ktorý si ide po takmer totožnej línii. Čakal som úplnú biedu, no dostal som v celku zaujímavý thriller na jedno vzhliadnutie, ktorý mi spríjemnil hodinku a pol v zamestnaní ;) Ako horor to síce príliš neobstojí, no "čaro" zamrznutej prírody či priestory chladnej, temnej budovy celkom naplnili moje očakávania - 55% ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Film splnil, čo som od neho čakal. Rutinne okopíroval známe filmy (Sedem a všetky jeho kópie Resurrection, Bone Daddy atď), na 2.polovicu sa presunul do prostredia, ktoré by ako vypadlo z Carpenterovej Veci a ponúkol slušné napätie v rámci všetkých žánrových klišé vrátane typického Stalloneho výkonu (aj keď je to jeden z jeho znesiteľnejších kúskov z poslednej doby). U mňa je to za 2 1/2. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Film sa mal pôvodne volať Eye See You, neskôr bol však premenovaný na D-TOX, čo je skratka pre detoxikačné zariadenie. (Paldiny)
  • Film byl dotočen již v roce 1999. (Chatterer)

Reklama

Reklama