Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

Genero 

všechny recenze uživatele

Spatřil jsem budoucnost protialkoholní léčby, doktore Jane Cimický, a jmenuje se detox nudou. Americká odpověď na film Dobří holuby se vracejí se táhne v takovém tempu, že i prototyp a legenda kruťáckých nuďáren Čekání na Kokota vypadá přes dno lahve jako jeho zběsilá akční varianta. Naštěstí se vrah při aranžování přibývajících nebožtíků drží mnohokrát ověřeného moudra našich babiček, že co je u ledu, to nezasmrádne, protože ke konci, když už mě vlastně ani nezajímá, kdo jde ožralům po krku, bych si připadal jako se čtrnáctidenním měkkým zrajícím sýrem v trenkách. Když ale vezmu v úvahu, jaké zrůdnosti jsem hodil do odpadu, musel bych se stydět, abych díky slušné zasněžené atmosféře a soustředěnému Slyovu hereckému výronu nedat alespoň za dvě. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru slušný počin. Nenabízí nic navíc, ale ani nejde do podprůměru. Detoxikační středisko mi připomnělo Pravidla lži, i když tady není ten svět tak depresivní a hutný. Docela funguje zasněžená kulisa, i když ani Věc to není. A samozřejmě to vykrádá Deset malých černoušků. Ale celkově mne film příjemně potěšil, Sly chvílemi dokonce hraje. Záporák na úrovni. Ani s logikou to není až tak na štíru. Co si víc přát? ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

D-Tox by se dal rozdělit na tři části. Na začátku vidíme klasickou kriminálku-honba za vrahem. Potom následuje existencionální drama, kde se Sly neúspěšně snaží ze sebe vyždímat nějaké hlubší emoce a poté přichází vyvražďovačka ve stísněném prostoru, ze kterého není úniku, na téma "vrah je mezi náma a hádejte, kdo přežije." D-Tox, natočený ve widescreen formátu, měl být původně nasazen do kin, ale nakonec po katastrofálních zkušebních projekcích zůstalo jen u VHS. Vinou děravého, omšelého scenáře a vizuálu laciného béčka se chce říci: "Není divu." ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie zlé... Otrepané a klišovité spojenie vyvražďovačky a policajnej drámy o strate manželky... Ale režisér je na počudovanie celkom šikovný chlapík a niektoré mordy a akcie fakt stoja za to a atmosféra je tiež celkom fajn. Sly určite poteší tých, čo ho majú radi. Ku kvalitám (?) mrazivých LOVCOV MYŠLIENOK tomu chýba ešte nejaký krok (alebo viac "drzosti"), ale bolo to sympaticky blízko... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Další rádoby áčková, leč neuvěřitelně >vypocená< slátanina, hodná umu mistra S.S. Faktem pak zůstává, že howniwood by potřeboval obdobnou léčebnu pro narušené scénáristy. Mohli by se tam magoři vopíchávat propisovačkama při proškrtávání těch svých duchaprostých slátanin... Vrchovatě hod(v)no nováckých a jinotelevizních trumberů, intoxikovaných touhle amiánskou popcorntůrou...:-( ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy si Jake (Sylvester Stallone) řeže žíly na levé ruce, tak když ho kolega veze do detoxikačního centra, má (v autě) zavázanou ruku pravou. (Kytkajitka)
  • Film sa mal pôvodne volať Eye See You, neskôr bol však premenovaný na D-TOX, čo je skratka pre detoxikačné zariadenie. (Paldiny)

Reklama

Reklama