Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný slasher je připomínkou doby, kdy tyhle snímky byly v kurzu - 80. léta minulého století. Maskovaný vrah, co má stejný obličej jako jeho oběti, s pořádnou kudlou řeže a páře až krev stříká. Hned úvodní přefiknuté achilovky musí cítit i divák. Nechybí podříznutá hrdla a probodnuté hlavy, jen na střeva ven nedošlo. A také sexuální scéna je ryze současná - protagonisti jsou pro jistotu zcela oblečení, aby nebylo vidět vůbec nic. V tom byly osmdesátky samozřejmě mnohem odvážnější. Jinak klasická vybíjená, kdy si můžete tipovat nejen, kdo vraždí, ale kdo půjde na porážku jako další. Že v dalších plánech jsou problémy šikany, rasismu, sexuálních menšin a podobně? Hm, kdybych si to tu nepřipomněl v některých komentářích, tak o tom ani nevím. Nad to jsem se povznesl hodně vysoko, jelikož mě zajímalo jen napětí a vraždy. A kukuřičné pole potěšilo. Zábavný kousek zřejmě ocení jen ortodoxní žánroví fanoušci. Ovšem ruku na srdce: co by měl divák očekávat od slasheru? Aha.....přeci mordy. Pro intelektuální zábavu jsou určeny snímky zcela jiné. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Škoda, že pod hlavičkou Netflixu vznikají většinou okázale multirasové a multipohlavní srágory, protože filmařinu tahle stoka (tedy kanál) předvádí většinou hodně slušnou. Nejinak je tomu i v tomhle případě. Dobře natočená teenagerská vyvražďovačka, které bych normálně hodil tři hvězdy. Ovšem její standardní zápletka je bohužel "obohacena" nadprůměrnou porcí tak idiotsky angažovaných zvratků o rasismu a sexuální jinakosti, že už se snad (aspoň částečně) jedná o parodii a nadsázku, protože nemůžu uvěřit, že by tohle nějaký tvůrce myslel opravdu stoprocentně vážně a nechechtal se u toho aspoň trochu pod vousy. Ale ono to bohužel už není vůbec k smíchu. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

parta přátel se musí vypořádat s vraždícím maskovaným maniakem, který postupně odhaluje jejich nejtemnější tajemství. — chtěla jsem dát lepší hodnocení, ale ten konec to totálně posral. postavy mi ani moc nevadily, nicméně odhalení vraha bylo hodně předvídatelný a hloupý. radši se podívejte na scream. || ❝𝐀𝐥𝐥 𝐝𝐮𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭 𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐝𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐛𝐮𝐭 𝐈 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡𝐞𝐝 𝐚 𝐥𝐨𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐫𝐮𝐞 𝐜𝐫𝐢𝐦𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐰𝐚𝐬 𝐜𝐥𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐝.❞ 🎭🔥 ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

THERE'S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE dá vzpomenout na renesanční VŘÍSKOTovské období. Film i působí, jako by se měl odehrávat v 90. letech (oblečení postav, poslech audio kazet v autě), ale mobily vás vyvedou z omylu. Z hororové perspektivy film ztrácí, ale vynahrazuje to dobře napsanými postavami a zabijákem, který nosí masky každé konkrétní oběti, kterou jde zamordovat, což je samo o sobě originální nápad. Výroba masek je navíc součást titulkový sekvence (která trochu pomrkává i po SE7EN), což už je takový poznávací znamení, že se jedná o film od NETFLIXu. Ale nutno dodat, že jeden z těch lepších. Postavy jsou barevně vyvážené (hlavní herečka je na půl černoška a na půl asiatka), ale nepůsobí to tady propagandisticky jako u filmů Jordana Peela, protože nám tvůrci naštěstí necpou žádnou politicky korektní doktrínu. Přednosti filmu spočívají v jeho postavách, které jsou sebeuvědomělí puberťáci se skutečnými problémy a vnitřními démony. Tajemství obětí je bohužel děsivější a zajímavější než skutečný zabiják, což filmu ubírá na výsledné kvalitě. Z hororových nabídek Netflixu se tento film rozhodně odlišuje jako jeden z dosud nejlepších a v rámci slasherů poraží i přeceněné FEAR STREET. ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola tak neskonalá sprostosť. Nič tu nedáva logiku, absolútne nič tu nie je vysvetlené a z klišé "parta pubertálnych neposedov" si to vzalo to najhoršie. Asi na každú minútu tohto filmu by som vedel vytiahnuť argument, že prečo je to tak neskutočný bullshit. 43% k dnešnému dňu ukazuje, že hodnotiaci sú buď nímandi, alebo ja som obmedzenec, co celú túto klauniádu iba nepochopil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama