Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na škole řádí vrah tisknoucí si 3D printem masku každé ze svých obětí, které zabíjí - už tohle samo o sobě je poměrně originální a možná po dlouhé době jde o masku, která předčí i Happy Deaths Day. Po první vraždě jsem se radoval, že oproti nedávné netflix trilogii Fear Streat se film nesnaží na sílu tlačit infantilní humor a bude se držet seriózní, ale nestalo se. Příběh klasika, gore průměrné, ale je ho tak málo, že se mi těžko dá mluvit o slasher stylu (3 dvouminutové vraždy za 90 minut když nepočítám finále...?), postavy jsou hloupé, konec je předvídatelný a opět tuctově wannabe heroicky zakončený. Těšil jsem se na výbornou mordovačku okořeněnou o inovativní nápad masky, ale místo toho se tvůrci vydali více cestou středoškolského dramatu, kdy na obrazovce koukáme více na party a sex než na samotné vraždy. Nechápu, jaký problém je udělat pořádný, hutný, brutální moderní slasher místo toho dělat pořád dokola uječené teenage dramata.  Nezbývá než doufat alespoň v nový Halloween... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nepochopitelně podhodnocená vyvražďovačka na způsob jako je třeba Vřískot. Oceňuji především, že i když bylo v minulosti v tomto žánru snad vyzkoušeno naprosto všechno, stejně tvůrci přichází s poměrně novým a originálním nápadem. Co dál, vraždy byly nápadité, atmosféra solidní a tak mě nenapadá jediný důvod proč by tento film měl mít 43%.  Osobně se spíše blížím hvězdám čtyřem než dvěma. 65% PS: Již podle výběru herců se dá poznat Netflix na míle daleko. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Škoda, že pod hlavičkou Netflixu vznikají většinou okázale multirasové a multipohlavní srágory, protože filmařinu tahle stoka (tedy kanál) předvádí většinou hodně slušnou. Nejinak je tomu i v tomhle případě. Dobře natočená teenagerská vyvražďovačka, které bych normálně hodil tři hvězdy. Ovšem její standardní zápletka je bohužel "obohacena" nadprůměrnou porcí tak idiotsky angažovaných zvratků o rasismu a sexuální jinakosti, že už se snad (aspoň částečně) jedná o parodii a nadsázku, protože nemůžu uvěřit, že by tohle nějaký tvůrce myslel opravdu stoprocentně vážně a nechechtal se u toho aspoň trochu pod vousy. Ale ono to bohužel už není vůbec k smíchu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci slasher žánru se poměrně těžko daří přicházet s něčím novým a tady se to díky maskám které vrah používá povedlo alespoň trošičku.Jinak je to standardní vybíjená,která ničím nepřekvapí,ale má natolik sympatické postavy,střídmou stopáž a slušný level zábavnosti,že uteče jako nic a nenudí...60% ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ale jó. Solídny slasher. Trošku viac sa venuje teenagerskym mindrákom a problémom, na môj vkus, ale zasa postavy sú pekne prepracované a presvedčivo podané. Rozuzlenie dáva zmysel, kills sú pomerne krvavé a Nebraska skvelé prostredie. Človek si spomenie hlavne na Scream, takže prečo nie. Pekný vizuál a miestami pekná retro hudba. Odsýpa to, až do o.k. finále. Za to, že sa to nebojí byť ani slasher tú štvrtú hviezdu prihodím, objektívne niekde medzi 3 a 4, ale za sympatie k teenage slasherom(hlavne s 90s arómou) skôr hodnotím k tej štvorke. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama