Reklama

Reklama

Modrá až na kost

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (Netflix)

Recenze (75)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

91%. Možná proto, že se na gangsterské věci nedívám tak často. Možná proto, že mi to sedlo do nálady. A možná proto, protože je to i na jihokorejské poměry výborné. Syrové, lehce nepředvídatelné a ne s zcela dotaženým koncem. Pokud bych něco vytkl, tak rychlost hojení ran hlavních hrdinů a schopnost s nimi bojovat. Nerealistické, ale v rámci žánru přijímám. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Tak za mě jasno, tohle je pro mě seriál roku 2021. Srovnání s Volavkou nebo The Departed je samozřejmě nabíledni, ale imho se jedná o naprosto odlišný počin, kterej si zaslouží s Volavkou nebejt spojovanej. V principu se totiž My Name od Volavky liší dost výrazně a kdyby neměl námět v tom, že se jedna postava infiltrovala někam, vlastně by to nemělo ani nic moc společnýho. Co dělá My Name pro mě nejlepší počin, co jsem z roku 2021 na malý obrazovce viděl (pozor! Zatím nezhlédnuto Cobra Kai!) je ten korejskej přístup, kterej v jednadvacátým století západní společnosti tak strašně chybí. Rozšířím tenhle žblecht později. ______ So-hee má světovej potenciál, třeba jí Netflix otevře dveře dál. ________ Perfektní soundtrack! ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to přehnané, hrdinka je asi Wolverine, protože všechny rány se jí hojí zázračnou rychlostí, přitom skoro v každém díle dostane nakládačku že by to položilo i Chucka Norrise a jako Chuck většinou i obstojí proti násobné přesile, nicméně vzhledem k žánru zcela odpustitelné a hlavně zábavné. A jakkoliv se může na první pohled zdát, že půjde jen o prostý revenge krimi příběh z gangstersko-policejního prostředí, tak nemůžu říct, že bych něco předvídal, neboť tvůrci mě nechali po celou dobu v napětí. Nicméně to vůbec nejlepší je kamera spolu s bojovými scénami, které jsou perfektně nasnímané bez zbytečných střihů, s notnou dávkou brutality a uvěřitelnými hereckými výkony v čele s očividně řádně připravenou So-hee Han na akční roli. Skvělá záležitost, která za mě předčí i letošní megahit Squid Game, i když v posledním díle jí trochu dochází dech. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jihokorejský odvar Volavky a jí podobných filmů. Na oko pěkné, herecky padnoucí ale na poli 8 hodin se toho děje dost málo na to, abych se celou dobu bavil a na akci se zde hraje méně, než by se mohlo na první pohled zdát. Na každou epizodu tak spadá cca 5 minut akčních scén a většina děje byla nezajímavá úplně vata. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Evidentně Korea dokáže vyplodil i něco jiného než Olihně a rakety žádného doletu. Ztracený kousek, kteří si stejně někdo našel a objevil docela dobrý kus. Jasně, to, kde je seriál silný jako v zajímavém doprovodu hudby nebo i tajemného příběhu se brzy ukáže být ne tak originální a repetitivní. Na konci se dočkáme i takových telenovela výsledků, i přesto však Korea se posouvá do celého světa, ale stále asi nabízí lepší materiál. I tak je to lepší střípek letošního roku. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (2)

  • Hlavní čtveřice herců pro své akční scény trénovala 2 měsíce před zahájením natáčení, zatímco hlavní hrdinka Soo-hee Han začala trénovat 3 měsíce dopředu. (mikki089)
  • Ryul Jang kvůli své roli shodil 10 kg. (mikki089)

Reklama

Reklama