Reklama

Reklama

Hypnotic

  • Velká Británie Hypnotic
Trailer

VOD (1)

Jenn cítí, že se v osobním ani profesním životě nikam neposouvá. Pomoc hledá u tajemného hypnoterapeuta, jenže rychle zjistí, že je její mysl zatažená do nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych, že tenhle thriller je tak špatný, abych o něm řekl, že to je totální šrot. Spíš je tu kombinace různých bodů, které spějí k tomu, že z Hypnoticu udělali zbytečnou záležitost. Námět je jak z nějakého braku osmdesátých let, nicméně technicky na úrovni dnešního Netflix filmu. Kate Siegel je třeba dobrá volba, ale spolu s dalšími herci tu z toho dělají spíš telenovelu. Celkově jsou tak dvě hvězdy adekvátní, ale i tak se jedná o hodinu a půl zbytečně promarněného času. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nebaví ba odpuzuje mě svět zmalovaných městských amerických paniček z tzv. vyšší střední třídy, které tráví volný čas svých zbytečných životů u psychiatrů, cvičením komerční hathajógy a podobně. Odpuzují mě taktéž většinou i jejich bezduché představitelky (což je i tenhle případ; po mém nedávném Till Death (2021) další film, který zazdila totálně nesympatická pizda v hlavní roli). A znechucuje mě křečovitě prvoplánová vztahová multirasovost, která je u Netflixu už naprostým pravidlem. A když k tomu přihodím i televizní look, plus několik do očí i hlavy bijících nesmyslů (jako třeba policajta, který cizím husičkám na potkání ukazuje tajné policejní fotografie, který se hlavní huse svěřuje při soukromých návštěvách s průběhem vyšetřování, nebo totálně retardované jednání doktorovy postavy), tak i ty dvě hvězdy jsou hodně slabé, i když námět s hypnózou je atraktivní, několik momentů s posthypnotickou sugescí (výtah, pavouk) působivých a scéna s trpajzlicí skvostná. A malý SPOILER: Očekáváte v klasickém závěrečném "one month later" nějakou rafinovanost, nebo nějaký aspoň malý twist? Nedočkáte se. Spotřební TV film na všední podvečer. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Nápad je super, technicky to také není zlé, ale je z filmu hrozně znát ta netflixovská plochost, kterou nesnáším. Chybí tomu větší filmovost. Je to studený, šablonovitý a je to hrozná škoda, protože nápad terapeuta psychopata není vůbec zlý. Celou dobu jsem si říkal, jak by si tuhle roli užil Anthony Hopkins. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som si prečítal obsah, trocha som tušil, že o žiadny horor sa jednať nebude. A tak to aj bolo. Bol to len celkom slušne sa rozvíjajúci thriller, ktorý ma v sebe veľa klišé, ale aspoň rýchlo odsypal.  Je tu niekoľko zvratov, ale ktoré za veľa nestoja, keďže sa jedna o veľmi predvídateľne zvraty. Ale aspoň sa dobre pozerá na Kate Siegel a tak v jej prítomnosti som aj zabúdal, že je je to celková nuda. Podobných filmov som videl niekoľko a tento naozaj nemá čo nove ponúknuť, ale nie je to ani strata času. Len naozaj škoda, že tu nebola ani jedna vypätejšia scéna. Slabé 3*. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ľahkonadpriemerný triler, ktorý svoje nedokonalosti a fantasmagórie okolo využitia/zneužitia hypnózy inteligentne resp. rozumne zastiera myšlienkou a spojitosťami s programom MKULTRA. Obsadenie ušlo až na hlavnú herečku, ktorá bola menej sympatická ako samotný záporák. Jednohubka s krátkou stopážou, ktorá si je vedomá, že je to jednohubka a nehanbí sa za to. Remeselne na úrovni, takže si viem predstaviť, že pri miniatúrnom rozpočte to bol malý hit. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama