Reklama

Reklama

Obsahy(1)

prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.
Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim (Marek Taclík), který je odjakživa do Ireny zamilovaný. Věří jí a doufá, že někde tam uvnitř toho postaršího chlapíka je jeho milovaná a on ji jen musí, jako správný princ, osvobodit. Udělat z ženy muže není snadný úkol, a tak má Radim ve výcviku pořádné obtíže. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (179)

rigby 

všechny recenze uživatele

Asi podobné jako u prvního filmu. Trochu divoká a tak trochu ulítlá komedie. Ty se v české filmové historii často objevují, takže ani tentokrát neurazí. Námětově ani obsahově to není žádný zázrak. Nic nepochopitelného, není třeba nijak zapojovat mozek. Tentokrát dostal spoustu prostoru (nebo vlastně téměř celý) Jiří Langmajer, který se pěkně vyřádil, jak to umí jen on. Na nikoho dalšího už nic nezbylo. Za něj jednu hvězdičku, zbytek je opravdu blbina. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Rudolf Havlík přišel s pokračováním Po čem muži touží a vlastně nedokázal on ani vyměnivší se scénárista  Filip Oberfalcer nedokázali vymyslet nic nového. Divákům tak předkládají naprosto totéž, akorát místo muže v ženu se mění žena v muže. Když pomineme, že se změnila i představitelka vědmy Zoltany, tak si jen Jiří Langmajer a Anna Polívková vyměnili role. A jací jsou muži dle tvůrců? Jsou věčně ožralá, naprosto jednoducá stvoření, která sice umí makat fyzicky, ale též prdí, smrdí, koupou se jen někdy, fotbal je pro ně vším a hlavně absolutně nerozumí ženám. Tvůrci se absolutně neobtěžovali s vymýšlením něčeho nového. Vrcholem trapnosti je pak fakt, že soused Radim učí Irenu plivat, protože to muži často používají a je to pro ně důležité. Tak nevím, že by se podobná příhoda přihodila samotnému režisérovi? Evidentně není muž, protože jim nerozumí a nic moc o nich neví. Za zmínku stojí rozhodně J. Langmajer, který opět dokazuje, že zvládne zahrát všechno. Fantasy žánr je rozhodně fajn, v Česku se netočí skoro vůbec. Jenže než tohle, tak raději nic. ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Tak je to tady. Chytili mě, mučili mě strašným způsobem. Řekli, že se budeme dívat na Po čem muži touží 2, jedničku jsem neměla to štěstí vidět, takže si nasazuji své nejlepší tenisky a dávám se na útěk lesem. Mí pronásledovatelé jsou ale houževnatí. Proto mě dohání a skočenou rybičkou mě sklátí k zemi. Bezmocně sebou mrskám a prosím o milost. Není to nic platné. Svážou mi ruce, nohy, dají mi roubík (asi, abych je svým smíchem nad touto humornou komedií nerušila) a přivazují mě k židli z ocele, která je titanovými lany přibitá k podlaze. Zapínají televizi… Z absolutně strašného hereckého umění se začínám potit. Nevěřím hercům ani nos mezi očima. Jejich herectví se v této komedii propadá do středu země. Ale nyní nastává zřejmě humor. Vedle mě se smějí. Nevěřím svým očím a začínám křičet a prát se o svoji svobodu. Marně. S nožem u krku po mně vyžadují smích. Nejde to. Jde o tak tragickou komedii, že zavírám oči a jen poslouchám, co se na obrazovce děje… už je téměř konec a já si můžu oddechnout. Konečně mě pouští a pod pohrůžkou puštění prvního dílu se zavazuji, že dám jednu hvězdu. Takže tady je ta jedna hvězda a prosím, ať mi už nikdy nikdo nepouští české rádoby komedie s panem Langmajerem (ano, mám na něj pifku). Je mi sebe samotné líto. Ale přežila jsem. Proto ta jedna hvězda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl a asi potom ani moc netoužím, I když kdo ví, jak se říká.... Tenhle film byl jedním z těch, které nám pustili v autobuse, během návratu z firemní akce ve Švýcarsku. No, a jelikož 15 hodinová cesta se neskutečně vlekla, tak nám řidiči pustili něco na spravení nálady. No nevím, podobné filmy zrovna moc nevyhledávám – zvláště pak ty nové české komedie, ale vybírat jsem si nemohl. Nějak moc překvapený jsem nebyl – že čeští tvůrci zas „vykrádali“ nápady kde se dalo, ale hlavně díky tomu, že tu hrál Jiří Langmajer, se to dalo přežít – přiteplená role ala transka v mužském těle mu sedla. Pár vtipných hlášek a momentů se tu našlo, Taclík taky nebyl vyloženě marný. Asi nejvíc jsem „chcal“ z té jeho práce na stavbě – co se fotbalového týmu týče, tak tam byl jeden větší tragéd než druhý…Nadržená Kostková mohla dostat více prostoru… ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedničce jsem dal tehdy 4 hvězdy u dvojky to vidí tak mezi 3  a  4 hvězdami. Režisér slíbil kdysi v rozhovoru , že vysvětlí návaznost na jedničku což nevysvětlil a já osobně to jméno Král tam teda neslyšel tak, že jestli je to prequel nebo sequel nebo nevím co nezjistíme. Jinak začátek je slabší ten měla jednička lepší tady , ale zase od té proměny to je vtipnější a vtipnější jednička, ale měla zase lepší postavy a i námět s tou firmou tady jen prostě poslouchá kecy chlapů a radí jim. Navíc tady se hodně linek nevyřeší otec trenér syn fotbalista vyjde do ztracena to s tou barmankou se vyřeší až na konci a vyloženě třeba ta kosmetička je tam hodně na sílu přidaná. Jinak nevěřte těm kecům a recenzím , že je to jen o prdění a plivání to někdo evidentně viděl jednu scénu a hned dal závěr a dělá chytrého/chytrou. 60 procent ()

Galerie (125)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama