Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iveta se konečně stává matkou. Její čas s malým Arturem je vykoupen kariérní pauzou, na které se dohodla s Ladislavem. Ivetě se ovšem brzy začíná stýskat po koncertech i divácích. Zjišťuje, že věhlasný skladatel Karel Svoboda shání novou zpěvačku do muzikálu Dracula. Iveta ví, že by ji ta příležitost mohla vrátit na výsluní. Jenže Ladislav je kategoricky proti... (Voyo)

(více)

Recenze (16)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikoliv Anička Fialová, ale Ondra Brzobohatý a Miroslav Hanuš si tuto epizodu ukradli svými hereckými schopnostmi pro sebe. Zde těmto 2 pánům musím smeknout klobouk. Na Ivetu se dobře dívá, ale tato epizoda byla hlavně o nich dvou. Je zde ale vidět značné zlepšení oproti těm dvoum nudám před touto epizodou. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne dieťa, ktoré, ako vieme, Ivetu nesrovnalo, ale hlavne môj obľúbený Dracula a aspoň jedna pesnička z neho za do seriálu dostala. Je to vlastne jediná vec, kde som Ivetu videl naživo, muzikál bol pre mňa životný zážitok, a tak som sa vedel vcítiť aj do toho fanúšikovského páru, ktorých príbeh sa konečne s Ivetou spojil. V komentároch tu nerozumiem porovnávania spevu Fialovej s Bartošovou. Zhostila sa toho dobre, a keby Fialová spievala ako Iveta, tak by predsa nebola seriálová herečka, ale slávna speváčka. –––– Myslet si to můžeš, ale Karel by tě nikdy neobsadil. Jsme kamarádi, tohle by mi nikdy neudělal. –––– Nakonec nás mají za zboží. Laciné. Já vím své... ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dám  za  tenhle  díl   * * *  ,  ale  nějak  jsem   čekal  o  fous  víc . Návštěva   rodičů  -  dobrý ,  hovor  se  Svobodou  -  dobrý ,  miminko  -  nádherné  ,  jen  ten  Ládˇa  , tak  nějak ,   egoisticky   stejný  . Nebyl  to  nikdy  můj  nějaký  idol  ,  ale  po  tomhle  ,  jak  jej  ukázali  v  jiném  světle ,   než  před  světly  reflektorů  a  kamer   ,  tak  dost  si  to  u  svých  fanoušků  ,  asi ,  pohnojil -  tedy  pokazil , nebo  tak  nějak  . A  ten  Gregor  SE  NA  TO  HODIL . A   Anička   to  zvládla  také  skvěle . Takže  dám  o  půl  *  více .  Bude  jěště   další  pokračování  ??  Kdo  ví . ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně díl, kvůli kterému jsem se na tento seriál díval. Iveta přivede na svět syna Artura, žije v jedné domácnosti se Štaidlem, jejich vzájemný vztah jim občas svědčí, občas jsou oba na blázinec, do toho přichází Karel Svoboda s návrhem účinkovat v muzikálu Drákula a ještě větší spory jsou na světě. Na konci Iveta odchází i se synem od Štaidla. Autorům se podařilo zachytit Ivetiny osobní problémy, ukázali Štaidlovu osobnost a Ivetinu naivitu. Prostě tohle bylo konečně fakt dobré. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně bych řekl, že je to nejlepší díl druhé řady. Iveta se postupně a definitivně propadá do svých vlastních emocí, které jí budou ovlivňovat po zbytek jejího života. Vidíme tady ten kontrast s první řadou a tou změnou, co nastala. Přesně, jak jí to předpověděl její otec. Stejně tak jsou fajn kontrasty Štaidla a rodinou Bartošové, kdy Štaidlovi je pochopitelně celá její rodina ukradená a vesměs jí určitě opovrhuje a bere jako nějaký póvl, nebo aspoň teda tady je vykreslený jako takový ten rádoby snob, ci si o sobě myslí, že je nejdůleřitější osoba na celém světě. Tady už ho vlastně sledujeme v období, kdy kariéra v showbyznysu byla vesměs za ním. Jestli Iveta svým odchodem udělala dobře? Těžko říct...V té době to asi viděla jako nejlepší řešení, ale z dlouhodobého hlediska pro její další život? ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama