Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (225)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

O chlapci z Marsu, který toužil po zemské tíži ... a dostalo se mu jí v míře vrchovaté ... takže poznal všechny její aspekty. Příběh, který disponuje daleko větším a hlubším mezihvězdným prostorem, než jaký se vám otevře při prvním letmém pohledu. Kdybych byla cynik (někdy si na něj hraju), zvolila bych patrně jiný závěr ... ale nemám tu potřebu ani tu moc, takže se nechávám volně unášet prostorem a časem a rozuzlení zápletky nechávám na jiných, daleko povolanějších a daleko ZODPOVĚDNĚJŠÍCH, nežli jsem já. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jsem jednoduchý člověk. Je tam vesmír, je tam romance, je tam sentiment, má to pěknou hudbu (Andrew Lockington se dá odhadnout od prvních tónů), má to úžasné záběry jak z reálné Země, tak z CGI verze Marsu a co víc, má to sladkou Britt Robertson a skvělého Garyho Oldmana. A nakonec mi ani vůbec nevadí, že je to vlastně výtažek ze všech možných, novějších i starších, sci-fi, trochu naivní a plné logických děr a vlastně i šablona od začátku do konce a člověk prostě tak nějak tuší, jak to přibližně dopadne. Nenáročný, neinovativní, ale velmi milý film. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný počin, ve kterém je třeba dost šílená scéna s letadlem, ale když se to vezme, tak to je vlastně nic, když už se tu vlastně lítá až na Mars. :D Jinak tomu stejně něco chybělo, díky čemuž by tohle vyčnívalo z řady, ale to jsem tu bohužel nezaznamenal. Ubíhalo to rychle a i přes vysokou stopáž ten děj ubíhal strašně rychle a klidně bych bral ještě nějaké klidové úseky. :P ()

alchac 

všechny recenze uživatele

SA naslepo opět nezklamalo. Doufav ve sci-fi, obdržel jsem laxativní kýčovitě plytkou romantiku pro retardované náctileté, která byla seškrábnuta ze stěn septiku Rosamundy Pičerové, ke vší (od slova veš) odpornosti vyhnilé osazením Řiťou Máslopolským alias ýtý milovníkem pro sexuálně dezorientované šestnáctky a šestnácty. Pro masochisty a koprofily libující si v detailech odkazuji na páně Dromův komentář. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Robertson ako teenagerka? Síce takmer dekáda rozdiel podľa občianskeho preukazu, ale ona je stále vhodný typ pre dievčenske postavy. Hoci ten chlapček už veru vyzeral pri nej ako dieťa. Inak zabudnuteľný film, na ktorom ma iritoval nevyvážený zvuk, veľmi rušivý element celého filmu. Pozeráte sa na normálne dialógy a naraz pustená hudba ako z repráku na Rammsteine. No aspoň som po nejakom čase videl Carlu Guginu a až po istom pátraní som zistil, že je to vlastne tá milá deva z Bon Joviho "ALWAYS". Takže nakoniec ten film predsa len nejaký prínos mal. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Spaceport America v Novém Mexiku hostil svůj první film na natáčení. V průběhu natáčení bylo na kosmodromu více než 400 členů štábu, herců a komparsu. (tessincolor)
  • Ked Gardner a Kendra idú na Zem, sú v beztiažovom stave. Gardnerove (Asa Butterfield) vlasy sú však v pôvodnom stave, hoci sú dosť dlhé na to, aby sa vznášali. (Astonko)
  • Původní název filmu měl být Out of This World, ale byl změněn na The Space Between Us. (tessincolor)

Reklama

Reklama