Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (226)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rozprávka o Marťanovi a Pozemšťanke... Námet síce zaujímavý aj pre náročnejšieho diváka, ale ten príbeh bol asi skôr určený pre deti a mládež. Nehovorím, že to bola nuda, len to bolo celé akosi v mnohých ohľadoch naivné. A to teraz nenarážam len na tisíc fyzikálnych a biologických absurdností, ale aj na to impulzívne správanie hlavných postáv. Nehovoriac o tom, že Asa Butterfield ma absolútne nebaví. Britt mám rád, ale tu mi prišla taká nijaká. Každopádne, aspoň ten námet za niečo stál. Inak žiadna sláva... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já dobře věděl, proć se tomu takovou dobu vyhýbám... Ale i tak jsem doufal aspoň v příjemnou oddechovku, ale nenaplnilo se bohužel ani to a výsledek je kýčovitá teenagerská romanťárna, která svému žánru vše natolik podřizuje, až je to celé stupidní. A to nejen v rámci nedodržování fyzických zákonů, ale také ve vývinu děje, kde fakt nechápu, proč se ten kluk na Zemi chová jako debil a nikdy třeba neviděl koně, když ho posádka na Marsu, která ze Země pochopitelně je, celých těch asi 16 let všemu učí. Ano, je vlastně mimozemšťan, narodil se shodou okolností na Marsu, ale není to jak ve Starmanovi, že se neznámá entita musí učit o novém světě aby v něm přežila, tenhle prostě musel znát hodně, byť jen teoreticky. Už z principu, krucinál. Ale tak hlavně že je tam velikááánská láska dvou podivínů, kteří by při druhého udělali cokoli, ale občas se zničehonic krutě pohádají, aby to nevypadalo, že se tam nic neděje. Sorry, ale je to až moc hloupé i na svůj žánr, abych se tím dokázal jednoduše bavit. Hvězdičku dávám jen za skvělou kameru a tu druhou slabou za odkaz na Na sever severozápadní linkou, který mě aspoň hodně pobavil, když už nic jiného. Slabé 2* ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Krásné, krásné, krásné. Film má strhující tempo, výborné obsazení, ale hlavně má ve výsledku hrozně velké srdce jako Gardener. Miluju představitele hlavního hrdiny. Je to hrozně skvělý herec a celé to jeho zmatení z Marsu mu prostě sežerete i navijákem. Chemie mezi hlavní dvojicí funguje naprosto dokonale a vy se nepřestanete usmívat až do samotného konce. A pokud sdílíte stejný názor jako já, určitě se podívejte na seriál Sex Education. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká pohodovka na zabitie nudy. To som však ešte netušil, že tento film jej vyprodukuje ešte omnoho viac. A naviac k tomu také hallmarkovské podanie s infantilným podtónom, citovo vydieračské až strach. K tomu ešte aj slabá réžia a výprava. Ostali iba dobrí herci, ale aj tých mi bolo trochu ľúto. Podpriemer. 40/100 ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Narazila jsem na tenhle film úplně náhodou a moc mile mě překvapil. Britt Robertson mám moc ráda a tady jí to moc slušelo. Kupodivu se k sobě s Asou docela hodili, i když je mezi nima ve skutečnosti takový věkový rozdíl (ve filmu jim je zhruba stejně). Film se samozřejmě neobejde bez typických amerických keců, ale to bych tak nějak skousla. Ta romantická dějová linka byla pro mě asi ze všeho nejdůležitější a těm dvoum jsem hodně fandila. Buď se film lidem líbí a nebo ho úplně ve všem pomlouvají. Co jsem si tady četla pár ostatních komentářů, tak se s pár lidma docela shodnu. Dost věcí ve filmu moc nezapadá do sebe a v ději tak zůstávají nejasné díry. Já to beru tak, jak to je a řeknu si vždycky: Je to jen film, není to realita, takže tak. Při sledování Vesmíru mezi námi jsem se krásně zasnila a o to mi přesně šlo, takže já jsem spokojená :-). 85%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Původní název filmu měl být Out of This World, ale byl změněn na The Space Between Us. (tessincolor)
  • Videohovor mezi Zemí a Marsem není možné uskutečnit v reálném čase podobně jako ve filmu. Pokud je Země s Marsem v minimální vzdálenosti, zpoždění signálu by bylo 6 minut. Maximální vzdálenost by pak trvala kolem 40 minut, bereme-li v úvahu, že rychlost signálu je stejná jako rychlost světla. (vojacekr)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama