Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (227)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když jsem do filmu šel, všiml jsem si jen, že má jít o snímek dobrodružný/ Sci- Fi a ta romantika mi nějak unikla. Když jsem si film pustil, romantika naopak jasně převažovala, logika byla někde na svačině a celá záležitost byla zjevně určena publiku do patnácti let věku, proto asi ta naivita. A do toho ten soundtrack... ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

asi bych od podobných teen srdcebolů neměl mít přehnané nároky ať už na kvalitu,nebo alespoň blízkost realitě,ale tady to prostě nešlo.Nejen že se tu využívá všech myslitelných klišé (smrt matky,osudová láska,hledání otce . který je zřejmý od samého začátku,až po konec vidtelný od první minuty.Tohle všechno by se ještě dalo,ale osobně mi vadilo,jak tenhle film dělá úplně ze všech blbce...cesta na MArs za 7 měsíců?Přímý přenos z Marsu bez zpoždění?klučina,který by nepřežil v naší atmosféře,ale ta samá mu nevadí na základně?Těhotná astronautka o které to nikdo nevěděl?a hromada dalších nesmyslů,které pro mě space between us dělaly prakticky nesnesitelným od začátku.Výsledek je tak jen neuvěřitelně hloupý film bez špatky emocí a ztráta času...0% ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

SA naslepo opět nezklamalo. Doufav ve sci-fi, obdržel jsem laxativní kýčovitě plytkou romantiku pro retardované náctileté, která byla seškrábnuta ze stěn septiku Rosamundy Pičerové, ke vší (od slova veš) odpornosti vyhnilé osazením Řiťou Máslopolským alias ýtý milovníkem pro sexuálně dezorientované šestnáctky a šestnácty. Pro masochisty a koprofily libující si v detailech odkazuji na páně Dromův komentář. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já dobře věděl, proć se tomu takovou dobu vyhýbám... Ale i tak jsem doufal aspoň v příjemnou oddechovku, ale nenaplnilo se bohužel ani to a výsledek je kýčovitá teenagerská romanťárna, která svému žánru vše natolik podřizuje, až je to celé stupidní. A to nejen v rámci nedodržování fyzických zákonů, ale také ve vývinu děje, kde fakt nechápu, proč se ten kluk na Zemi chová jako debil a nikdy třeba neviděl koně, když ho posádka na Marsu, která ze Země pochopitelně je, celých těch asi 16 let všemu učí. Ano, je vlastně mimozemšťan, narodil se shodou okolností na Marsu, ale není to jak ve Starmanovi, že se neznámá entita musí učit o novém světě aby v něm přežila, tenhle prostě musel znát hodně, byť jen teoreticky. Už z principu, krucinál. Ale tak hlavně že je tam velikááánská láska dvou podivínů, kteří by při druhého udělali cokoli, ale občas se zničehonic krutě pohádají, aby to nevypadalo, že se tam nic neděje. Sorry, ale je to až moc hloupé i na svůj žánr, abych se tím dokázal jednoduše bavit. Hvězdičku dávám jen za skvělou kameru a tu druhou slabou za odkaz na Na sever severozápadní linkou, který mě aspoň hodně pobavil, když už nic jiného. Slabé 2* ()

venison 

všechny recenze uživatele

Filmový počin "Vesmír mezi námi" je ze sci-fi hlediska zhruba tak zoufalej, jako by divák chtěl srovnávat "Twilight" s "Draculou".. Jedná se o romantickou slátaninu, kterou se snažili autoři naroubovat na vesmírnou tematiku, aby byla alespoň trošku zajímavá pro starší a vyspělejší publikum.. "Armageddon" je rozhodně méně sladší a více akčnější, zde se řeší trable puberťáka s problémy vesmírného rázu.. A samozřejmě nesmí chybět unylé trampoty s pozemskou láskou.. Nejhorší na filmu asi není ani tak děj, jako naprosto nesmyslné obsazení.. Asa Butterfield randí Britt Robertson, která vypadá v lepším případě jako starší ségra, v tom horší jako mladší matka.. Gary Oldman se tváří i hraje, že se na plátně ocitl naprostým omylem, a divák mu jeho čisté emoce beze zbytku věří.. Diváckou cílovku bych viděl v soudobých puberťácích nižší kategorie, kteří vrchol zábavy hledají v tabletu nebo smartfonu a fandí chlapeckým kapelám.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Malou roličku si zde během scény ve třídě střihli youtubeři Joey Graceffa a Lele Pons. (Kacitr)
  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)
  • Ked Gardner a Kendra idú na Zem, sú v beztiažovom stave. Gardnerove (Asa Butterfield) vlasy sú však v pôvodnom stave, hoci sú dosť dlhé na to, aby sa vznášali. (Astonko)

Reklama

Reklama