Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (226)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Když odmyslím úplně totální nesmysly jako internetové chatování z Marsu na Zem, které mělo okamžitý přenos, stále to mohl být dobrý a silný film. Co ho ale naprosto zabilo, byla ta neuvěřitelně naivní přímočarost, táhnoucí se od začátku do konce. Všechno se tam děje strašně zjednodušeně, všechno se všem daří jak po másle bez nějakého výraznějšího zádrhelu. Jeden příklad za všechny - kluk, co žil celou dobu na Marsu, jen tak uteče z karantény za holkou, se kterou si chatoval, nakráčí do školy, do které dotyčná chodí a hned ji vidí u skříněk. Uff! Mimochodem, když už jsme u ní - to byla hnusná a protivná pizda. A to, jak ti dva pořád někomu kradli auta, taky na sympatiích zrovna moc nepřidalo. Promrhaná šance. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já dobře věděl, proć se tomu takovou dobu vyhýbám... Ale i tak jsem doufal aspoň v příjemnou oddechovku, ale nenaplnilo se bohužel ani to a výsledek je kýčovitá teenagerská romanťárna, která svému žánru vše natolik podřizuje, až je to celé stupidní. A to nejen v rámci nedodržování fyzických zákonů, ale také ve vývinu děje, kde fakt nechápu, proč se ten kluk na Zemi chová jako debil a nikdy třeba neviděl koně, když ho posádka na Marsu, která ze Země pochopitelně je, celých těch asi 16 let všemu učí. Ano, je vlastně mimozemšťan, narodil se shodou okolností na Marsu, ale není to jak ve Starmanovi, že se neznámá entita musí učit o novém světě aby v něm přežila, tenhle prostě musel znát hodně, byť jen teoreticky. Už z principu, krucinál. Ale tak hlavně že je tam velikááánská láska dvou podivínů, kteří by při druhého udělali cokoli, ale občas se zničehonic krutě pohádají, aby to nevypadalo, že se tam nic neděje. Sorry, ale je to až moc hloupé i na svůj žánr, abych se tím dokázal jednoduše bavit. Hvězdičku dávám jen za skvělou kameru a tu druhou slabou za odkaz na Na sever severozápadní linkou, který mě aspoň hodně pobavil, když už nic jiného. Slabé 2* ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Krásné, krásné, krásné. Film má strhující tempo, výborné obsazení, ale hlavně má ve výsledku hrozně velké srdce jako Gardener. Miluju představitele hlavního hrdiny. Je to hrozně skvělý herec a celé to jeho zmatení z Marsu mu prostě sežerete i navijákem. Chemie mezi hlavní dvojicí funguje naprosto dokonale a vy se nepřestanete usmívat až do samotného konce. A pokud sdílíte stejný názor jako já, určitě se podívejte na seriál Sex Education. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(93/2017) / Teenage sci-fi záležitosť so zaujímavým potenciálom, ktorá objektívne balancuje jemne pod priemerom. Film jednoznačne ale zachránil super nápad dať rolu Garymu Oldmanovi a pár ďalších detailov, podarený soundtrack, príjemný letný feeling a celkom fungujúce emócie medzi Asom a Britt. Space Between Us je taký ten ľahučký kúsok po nedelnom obede. (6/10) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Je to béčko jak hrom s hodně naivním potenciálem, zvláště co se týče pokladen, což dosvědčuje i zrušení české premiéry, kterou jsem docela vyhlížel. Jsem velký fanoušek Britt Robertson, ovšem je jí už 27, což je bezesporu super věk, ale na hraní naivních šestnáctek/sedmnáctek už to úplně není. Zato překvapivě až příliš vysoký Asa Butterfield tyhle role může hrát snad dalších 10 let, podobně jako svého času Logan Lerman. Oba ale zastiňuje Gary Oldman, který se do role neskutečně opřel, až by člověk čekal, že mu asi nikdo neřekl, že nehraje v úplně ambicózním blockbusteru, vy mu však budete věřit každou větu a každou emoci, která navíc jako jedna z mála věcí na filmu ke konci začne dávat smysl. Jak jsem nastínil v úvodu, celé to působí jako teenagerská pohádka, která je neskutečně zrychlená a leckteré příběhové momenty jsou šity horkou teatrální nití. I přesto jsem se přes tyto momenty dokázal přenést a poměrně se dostat do děje, zvlášť když se je rozhodně vizuálně na co koukat, až by člověk nevěřil, že budget je pouhých 30 mega. Tragédie z ranku Tomorrowland se tedy nekoná a ačkoliv jsem od začátku říkal, že sequel Enderovy hry se stejným hercem bych si s chutí dal, The Space Between Us snad ani sequel nepotřebuje...stejně by na něj nikdo nepřišel...8/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)
  • Nátačelo se ve státech USA – Arizona, Kalifornie, Colorado, Florida, Nevada, Nové Mexico a Utah. (griph)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama