Reklama

Reklama

V druhé části se Paul Atreides spojí s Chani a Fremeny a zároveň se vydá na válečnou stezku pomsty proti spiklencům, kteří zničili jeho rodinu. Čelí volbě mezi svou životní láskou a osudem známého vesmíru a snaží se zabránit strašlivé budoucnosti, kterou může předvídat jen on. (Vertical Entertainment)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Za posledných 10 rokov ty somár! Prečo sa furt miešaš medzi dospelé debaty, keď je vždy a znova evidentné, že na tie tvoj čas ešte nedozrel?!

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

mm13

Originální v neoriginalite. :-) Ale spíše jsem reagoval na tu první část jeho příspěvku než na jeho požadavek originality. 

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

mirroh

...a ty tvrdíš, že je na týhle Duně něco originálního? Něco, co jsme už stokrát předtím neviděli? To mi teda asi uniklo... Jo, jako Dunu jsme to možná ještě neviděli... no když vám to stačí...

na příspěvěk reagoval Ingtar2, cyphercz

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

... nebo si mohli napsat vlastní bezobsažnou, popkornovou vesmírnou ságu a nekasírovat z cizího jména... toho bych se taky rád ještě dožil, aby z holyvůdu vyšlo něco originálního... 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

... taky je nikdo nenutil, aby to točili, když neví, co si s tim počít... 

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

mirroh

Jakýpak "furt stejně"? Jednou námět stojí na určitejch tématech, tak se má s nima pracovat... Nebo chceš Šindlerův seznam jednou jako drama a jednou jako komedii? 

Charpy

Charpy (hodnocení, recenze)

fabecc1222

o pravidlech kdo co může/nemůže by se dalo polemizovat, když stávka není plošná a neplatí očividně pro kohokoliv :)

Charpy

Charpy (hodnocení, recenze)

st.ranger

taky tomu moc nevěřím že by to posunuli kvůli stávce (a pokud ano je to na hlavu), protože samotní herci tomu dělají dost promo na soc sítích viz počet shlednutí traileru na profilu zendayi (přes 2 mega) timothé tam má mega, ti co viděli rpvní část určitě budou chtít vidět druhou a předpokládám, že i sami ehrci to budou chtít promovat už jen kvůli sami sobě a předpokládám že promování mají i zaplaceno v rámci celkového honoráře např.

na příspěvěk reagoval fabecc1222

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Nerozumím důvodu možného přesunu filmu kvůli současné stávce herců. Chápu, že studio používá na propagaci herce, ale mě to třeba přijde zbytečné jako spoty při SuperBowlu.

na příspěvěk reagoval Charpy

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

Ještě jeden point do debaty o tvůrčích imputech (klidně i beze mě, když se někteří zapřísáhli mě ignorovat):

Poník si možná myslel, že mě Duna nezajímá, když jsem tu psal, že nedává smysl. Jenže jsem tím chtěl upozornit na to, že Duna je záměrně absurní. Herbert se evidentně snažil vymyslet co nejvíc nelogický, ale zároveň fungující svět. Lynch i Jodorowský si tohle moc dobře uvědomovali a nebáli se pořádně se toho chytnout... jenže tuhle Dunu se rozhodli udělat realistickou a kůl... Je to potom ještě vůbec Duna? Může taková Duna fungovat?

na příspěvěk reagoval cyphercz

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

CreepyJoe

Splňuje to definici sci-fi, ale je to nejspíš subžánr space opera, a tam se nacpou všechny tyhle na první pohled "fantasy z budoucnosti". 

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnocení, recenze)

Castrator

Hele v poho nemůže tušit, jsem měl jinej účet, ke kterýmu jsem zapomněl heslo a registruju se všude přes dočasný maily, tak ať si myslí svoje. Já jsem jenom zvědavej jestli v druhé části bude už konflikt mezi ním a jeho máti. Každopádně nevím proč je DUNA považována za scifi, když to je víc fantasy, stejně jako star-wars.

na příspěvěk reagoval Castrator

Související novinky

V hlavě 2 má miliardu

V hlavě 2 má miliardu

03.07.2024

Filmový rok 2024 zná svůj první miliardový hit. Nestala se jím Duna: Část druhá, ačkoliv se svými 711 miliony měla docela dobře nakročeno, ale dosáhlo toho jiné pokračování dalšího populárního snímku… (více)

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

17.06.2024

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (více)

George Lucas dostane čestné ocenění v Cannes

George Lucas dostane čestné ocenění v Cannes

10.04.2024

Legendární americký režisér, scenárista a producent George Lucas letos bude jedním z recipientů čestné Zlaté palmy Filmového festivalu v Cannes. Stane se tak 25. května během zakončovacího… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Reklama

Reklama