Reklama

Reklama

Obsahy(1)

King David, tvrdý a charsmatický drogový král, se vrací do svého rodného města, kde místo očekávaného spasení najde pouze kruté násilí a zločin. Poslední okamžiky svého života stráví se ctižádostivým novinářem Paulem, kterému vypráví o svých zločinech a jejich následcích. Předává Paulovi kazetu, na níž je zaznamenán jeho život. Díky tomu zůstane Paulův život navždy ovlivněn... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejtypičtějších filmů o drogách, co jsem kdy viděla. Krásná ukázka všeho, co s tímhletím souvisí. Co asi čeká "drogového krále" ? No co jiného se mu může stát, než že ho někdo zavraždí... Přesto nás filmem provede prostřednictvím hlasové nahrávky o jeho životě. Ještě že tak, ještě, že nás filmem provedl DMX a ne třeba 50 cent. Ještě, že jsme v titulcích slyšeli songy od DMX a ne od 50 centa. (Nechci tím říct, že mám atypii vůči fiftymu, ale poslední dobou se mi zdají kvalitnější jiní "autoři") ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nechce se tomu ani věřit, ale DMX je opravdu nehorázně cool motherfucker. Nad jeho hláškami by se dalo klidně kroutit hlavou, ale tady je člověk baští ani neví jak. Příběh je kupodivu ucházející a stopáž je tip ťop akorát. Na typicky americký "gangsta" film překvapivě syrová akce a digitální kamera (natáčí se hlavně v noci), což je samozřejmě věc pozitivní. Navíc závěr přinese do trochu obnošené story příjemný závan v podobě neočekávaných zvratů. Celek v podstatě není vůbec inovativní, ovšem podán je formou věru originální. Žádné moralizování, maminkovské řeči a snaha o vykoupení. DMX je prostě šmejd, ale nelze si ho neoblíbit. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na černošskej film s jednim bílým to vůbec nebylo špatné :).Mělo to fungující potemnělou atmosféru,povedenou pointu,slušné herce,i rázný spád.Moc mě sice neoslovily etapy ze života King Davida,ale vyloženě ubíjejícími také nebyly.A možná kdyby autoři ještě více přitvrdili(hodně scén zůstalo na půl cesty) a většině postav dodali tu správnou šťávu,šlo by o výborný drsný pouliční thriller.Ale v zásadě mě i tak Never Die Alone dost mile překvapilo a bavilo. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Domýšľavé, falošné. Kvôli otravným pokusom o dobre nie o existenciálnu drámu som si toto inak celkom neškodné béčko v temnejšom balení nedokázal vychutnať. Nemám problém vypnúť, problém je, ak sa ma nejaká otrava snaží presvedčiť, že vypnúť nemám, lebo mi má čo povedať. A ponúkne mi záplavu veľkohubých prejavov, nezrozumiteľných rozhodnutí, teatrálnych gest, jedným slovom kopu hnoja... nabudúce sa tým kŕmte sami. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +netradiční příběh v netradičním balení, herci DMX a David Arquette -pomalé tempo, ze začátku film nudí, tedy než se dostanete do příběhu/// Zvláštní film o drogách. Už nebudu brát žádné drogy, tedy ne po tomhle filmu. Je to síla, jak to dokáže člověka během pár měsícu odrovnat. A u krásnejch koček je to vidět obvzlášť. Jenže co byste čekali, když se motáte kolem drogového krále. Rozhodně sedla i role pro Davida Arquetta, který tomu dodal na zajímavosti. No a závěr to celé ještě vylepšuje, takže celkově mírnej naprůměr, ale jednou se to dá zhlédnout, i kvůli té akci./// Celkem 63%/// ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama