Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Česko Odveta (více)
Trailer 7

Matt Turner s tváří Liama Neesona je úspěšný americký bankéř, který svou kariéru rozvíjí v Berlíně a snaží se náročnou práci skloubit s rodinným životem. Moc mu to nejde. Dnes alespoň přislíbí, že zaveze děti do školy. Na cestě autem ranním Berlínem mu zazvoní telefon a tajemný hlas mu oznámí, že pod jeho sedadlem je nachystaná bomba připravená vybuchnout, jakmile se někdo zvedne ze sedadla a vystoupí. On i jeho děti vyletí do povětří, pokud nezačne rychle a přesně plnit zadané úkol a jako důkaz mu předvede několik výbuchů s nevinnými lidmi. Uvězněný ve svém autě a v plné rychlosti, Matt vyjíždí na zběsilou jízdu městem, během níž musí následovat čím dál šílenější a nebezpečnější instrukce. Brzy má navíc v patách policii. Proti všem, proti času a proti tikající bombě se pokusí zachránit děti a přijít na to, kdo s ním tuhle smrtící hru rozehrál. K vykoupení a odplatě vede jen cesta na plný plyn. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Leopard105

Leopard105 (hodnocení, recenze)

Lacike

I kdyby to bylo v Praze natočené, nemohl bych se na to dívat, páč by každá scénka navazující na další scénku by byla vždy natočena na druhé straně Prahy tj. Hlavní hrdina v autě si jede po Barrandovském mostě, další klapka - je v ulici Evropská v Dejvicích a hned další bude magistrála. :D

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Chromeskull

to není jako Nebezpečná rychlost (i když jsem si to taky myslel). Může normálně zpomalit i zastavit, jen nesmí vstát.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Skús si pozrieť nejakú predošlú verziu. Zaujímalo by ma, či sa v niečom líšia. Ja som videl kórejskú a bavilo ma to.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

nanamarak1

Tak jasně, že to není nic sofistikovanýho co tu ještě nebylo, ale to se snad od toho nedalo ani čekat. Tím spíš, že je to už čtvrtá verze toho filmu.

nanamarak1

nanamarak1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Podle mě to hejtujou kvůli Neesonovi. Asi lidi už nebaví, že hraje pořád to samý. Možná se taky projevuje, jak já tomu říkám, tzv. syndrom váhavého stáda. Lidi by tomu dali třeba 3 hvězdy, ale když vidí to hodnocení, tak dají hvězdy jen dvě, aby nevybočovali.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak byla tu šance na zajímavou českou verzi. Hlavní roli mohl hrát Jirka Krytinář. Bylo by to o to zajímavější a napínavější, když by byl hlavní hrdina malej a neviděl by přes volant. Jirka už bohužel umřel, takže to bude zase hrát Langmajer:)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Španielska verzia El desconocido bola prvá. Potom to 1:1 skopírovali nemčúri, následne Kórejci, teraz amíci a som zvedavý kedy natočia aj CZ verziu. Vegáč určite napíše nejaký zaujímavý tip na hlavnú úlohu. 😀

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Leopard105

Reklama

Reklama