Reklama

Reklama

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

  • USA I Wanna Dance with Somebody (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snímek je oslavou jedinečné a nezapomenutelné Whitney Houston. Od mladé gospelové sboristky z New Jersey až po jednu z nejprodávanějších a nejoceňovanějších umělkyň všech dob – taková je inspirativní, dojemná a emocionální cesta životem a kariérou Whitney Houston, kterou si diváci mohou na filmovém plátně vychutnat zároveň s velkolepými vystoupeními a soundtrackem nejoblíbenějších hitů této hudební ikony. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (78)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům se nádherně podařilo převést na plátno ten božský dar, který Whitney měla, i její cestu životem. Beru to jako krásnou poctu této jedinečné zpěvačce. Kdo neměl styl Whitney rád, těžko může očekávat že bude filmem nadšen. Hudba zde hraje prim a zvuk v kině nic nenahradí, takže za mě skvělý zážitek. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

6/10. Z kina jsem odcházel zklamaný. Po Elvisovi jsme se v roce 2022 dočkali dalšího filmu podle slavné hvězdy, ale tentokrát to bylo o minimálně 3 třídy horší. Ať už po dějové tak po kompoziční stránce. Vůbec to nemělo ten elán, nějaký opravdu oslňující wow efekt, skoro mi až přišlo že se jedná o TV film na nedělní odpoledne. Pochvalu každopádně zaslouží jak Naomi Ackie, tak i Clarke Peters který hraje otce Whitney, avšak když srovnám Naomi s hlavním představitelem Elvise - Austinem Butlerem, tak Elvis (Austin) nevede 1:0, ale rovnou 10:0. Film je pěkně natočený a hezky se na něj dívá. Neurazí, ale ani nenadchne. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Slabota. Absolutne to nevyuziva potencial ziadnej temy, ktore sa ponukali (a nebolo ich malo). Dlzka priserne prepalena a filmarsky uplna slabota. Posobi to uplne beckovo/televizne. Ako keby sa nejaka Hallmarkovina omylom dostala do kin. Nastastie to hore taha hudba a to, ze skutocny zivot Whitney bol zaujimavy. Bohemian Rhapsody (ktory bol podobne nekonfliktny, no remeselne vynikKuci a strhujuci) je uplne ina liga 5/10 ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto išlo veľmi mimo tú vlnu hudobných filmova ja som si až do zapnutia myslel, že to má byť dokument, nie film. No nedosahuje to kvalitu ani fredyho, ani elvisa a možno to je ten dôvod, prečo to šlo do piče. Nie to, že je to od čiernych pre čierných. Nakoniec, aj tak to bolo len o peniazoch a jednom síce skvelom hlase, ale neudržateľnom životnom tempe. Kedy sa už manažéri naučia, že keď chcú z bankomatu brať, musia sa o neho aj starať. 1 z 5 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus svézt se na úspěchu Bohemian Rhapsody s úspěšnou černoškou s lesbickými choutkami. Zdejší tvůrci bohužel zapomněli, o čem má být film, takže půl filmu tady Ackie jen stojí na pódiu a jódluje do robertka. Na tohle postačí YouTube. Zbytek filmu je jen nenáročná plavba několika událostmi, velkým obloukem se vyhýbá chlastu, drogám a odpadovým individuím, mezi kterými vyrůstala dcera WH (která tu má též minimum prostoru). Ztráta času. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama