Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (240)

Zombo 

všechny recenze uživatele

Jak se ze skromného burana stal boháč - to tu skutečně ještě nebylo. A i kdybych měl opomenout námět, tak mě praští do očí všechna ta trapnost, pochybné herecké výkony (až na pány Buscemi a Turturro) a celkový "humor" bych označil slušně řečeno za jednoduchý a slabý. Nejsem suchar a snažím se být tolerantní, dokonce jsem se i jednou pořádně zasmál (evakuace koček), ale mnohdy to přesahovalo do tradiční negramotné americké směšnosti. A nechutně naivní a komediálně vyčerpaný konec tomu jen nasadil korunu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neuspokojivá a sterilní, leč ve staromódním duchu laděná komedie s přímým tahem na diváka, která byla o poznání slabší než Sandlerovy pozdější a výrazně stravitelnější úspěchy 50 First Dates nebo Click. Takže kdo má Sandlerův humor rád, musel zákonitě pociťovat viditelné abstinenční příznaky. No, ještě že tu máme několik s chutí střihnutých vedlejších postav. Jinak je to bezmoc.. ()

Reklama

PALINO 

všechny recenze uživatele

Ak sa na film pozriem ako na jeden zo sandleroviek, musím vysloviť skôr pozitívne hodnotenie. V žiadnom prípade sa nejedná o vynikajúcu komédiu, no občas dokáže vyvolať aj viac ako len mierny úsmev. Adam Sandler, nech sa na mňa nehnevá, je miestami trápny a podáva rovnaký výkon i stvárňuje podobný typ postavy na aký sme zvyknutí z jeho predošlých filmov. Vcelku príjemným spestrením filmu je škuľatý Buscemi a John McEnroe. A samozrejme nesmie chýbať ani Rob Schneider v cameo úlohe. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Co na to napsat? Postava Deedse balancuje na hraně mezi dobrosrdečným a prostoduchým úplně stejně, jako scénář tohoto filmu. Podle nálady a míry toho, jak zdrsnělí životem jste, můžete výsledek považovat za feelgood naivní komedii, nebo za imbecilní slátaninu. Rozdílovým faktorem, ale může být i herecké obsazení. Sandler a Wiňona byli důvodem, proč jsem ignoroval zdejší rating, takže se přikláním ke kompromisu. Je to feelgood slátanina. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Usmievavá komédia na staré dobré téma: ako malý človek k veľkým peniazom prišiel (Dedičství aneb...). Filmík celkom milučký, ladený do rodinného duchu, tak aby bol pre všetkých, až na to že je celkom neoriginálny a ani ten humor mi moc nesadol. Viac ako na pár vylúdených úsmevov do polovičky filmu, keď som poslušne zalomil sa nezmohol. A mám takú vnútornú vnemu, že som o nič neprišiel. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama