Reklama

Reklama

Jack Reacher - Season 2

(série)
Trailer 2

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (66)

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabsi jak 1serie, kvuli pribehu - zacne se tu motat vic postav a Reacher uz neni stredem pozornosti, takze nema tolik prostoru na hlasky a bejt vtipnej, ale obcas tam je granat jako svin..skvely gagy jsou tu ale od ostatnich a je to pora fajn..tesim se na 3serii na snehovou bouri 🤌 4/5 amazon ma ted fakt asi nejlepsi series 😇 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla o něco sympatičtější, jelikož se odehrávala v malém městečku a hodně evokovala mé oblíbené Banshee a taky to byla Reacherova sólovka, zde mu přibyde tým, takže má o něco méně prostoru a krom sexy Serindy Swan mě ten tým příliš nezaujal, ale nevadí. Ritchson se do téhle role hodně hodí, nabral na svalové hmotě a je z něj už slušný hovado, který láme končetiny pohou ranou ( tohle se mi tady líbí ta kontaktní a brutální akce, kde se lámou končetiny ve velkém), ovšem chybí tu výraznější fight jak z jedničky toalety ve vězení. Dějově to taky není špatný, terminátor záporák v pohodě a o napětí a zábavu tu rozhodně není nouze. Tahle série má pořád, co nabídnout.  A teď by to chtělo nějaký akční filmový nátěr s Ritchsonem.8/10. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalo by se mluvit o menším zklamání, že druhá řada zkrátka není tak nařachaná jako perfektní řada první, ale kdo je nařachanej, tak je bez pochyby Alan Ritchson. Velký tahoun seriálu, ovšem potěšil mě v této řadě Reecherův tým a doufám, že je uvidíme i do budoucna a vytěží z knih maximum. Co jsem tak pochopil, tak to trošku působí jako antologie a další řada má adaptovat sněžnou vánici, což bylo původně v plánu i pro druhý film s Cruisem. Tak uvidíme jak to tvůrci zvládnou, já budu opět u toho. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Reacher je větší a surovější. Vrací se prima akční flow a nálož testosteronu a já bych tuhle sérii dal pocitově výš jak tu předchozí. Chemie mezi postavami funguje, prolíná se hezky minulost s přítomností a samozřejmě je tu boj za vyšší dobro. To je zkrátka americkej sen. A já bych se další sérii nebránil. Pokud se Reacher nebude i nadále s padouchy mazlit a bude jim způsobovat fatality, pak jsem all in. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

První sezóna pracovala s jednoduchým a otřepaným konceptem, ve kterém hlavní nezničitelný klaďas s muskulaturou Arnieho za mlada přijde do města a vyčistí ho od špíny a neřesti, přičemž zároveň pomstí smrt bratra. Bylo to béčkové, ale šlapalo to dobře. Ritchson je správnej typ herce na tohodle staromilsky poctivýho americkýho Joea (Jacka). Ve druhý sezoně z toho udělají týmovku, ve který není nezničitelným supermanem jen Reacher, ale i jeho 3 parťáci/parťačky. Tuhle trojici ještě dopňuje jeden policejní sidekick. Lidi, kteří tyhle postavy hrajou ale působí jako herci vedlejších rolí z nějakýho tuctovýho krimi seriálu z nultých let. Většinu času se navíc strašně prkenně vykecávaj a vysvětlujou věci. A když už přijde bitka, každý z nich rychle někoho zmastí a o nikoho se tak nemusíme bát nebo třeba čekat, že by jim Reacher musel na poslední chvíli zachránit krk. Tím pádem to ani není na nějaký základní úrovni napínavý. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě je zmíněno datum 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)
  • Batoh, který je na začátku epizody položený v kuchyni na baru, mění svou polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama