Reklama

Reklama

Jack Reacher - Season 2

(série)
Trailer 2

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (66)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mi v první sérii moc nesedl Ritchson, tak tady jsem za něj byl rád, protože sehnat tak strašné nesympatický "herce", to už musíte mít talent. Příběh není špatný a přeskakování v časových liniích mi nevadilo, ale opravdu se nedalo koukat na akci. Ta byla opravdu hodně špatná, bez nápadu a děsně statická a k tomu fakt špatně natočená. Škoda, dát si na ní víc záležet a vybrat lepší herce, dal bych lepší hodnocení. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá série je za mě menším zklamáním. V porovnání s první řadou tomu uškodilo pár aspektů. Zaprvé, série už se primárně nezaměřuje jen na Reachera jako takového. A to mě přesně v jedničce bavilo. Jasně, ten 4členný tým docela funguje, zejména po herecké stránce. Ale hlášky mi místy přišly tlačené dosti na sílu oproti svému předchůdci. A hlavně i ta akční stránka utrpěla nemalé ztráty. Ta přitaženost za vlasy byla místy už do očí bijící (tohle jsem ani jednou za první sérii nepocítil), hlavně tedy závěrečná epizoda, kdy se ze všech zúčastněných protagonistů stali hrdinové Marvelu a DC...Škoda...A zadruhé...Ten příběh...Nedokázalo mě to pořádně zaháčkovat (asi tomu ani nepomohl záporák Robert Patrick...nemastně neslaně napsaný). Takže...Suma sumárum to vidím na 6/10 Neberte mě nějak špatně, rozhodně to není propadák, Alan Ritchson si to pořád dává s prstem v nose. Jen už to není žádná hitparáda. Snad se to v pokračování opět otočí k lepšímu :) ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"ZABIL JSI KÁMOŠE TOMU NEPRAVÝMU, SVINĚ." První sezóna se myslím celkem vyvedla, těšit se na druhou sezónu bylo logickou reakcí. Bohužel už to není tak jednoznačné. Začátek v pohodě, nějak se to vyvíjí (v prvním díle dobrý vtípek na Sáru Connorovou od zloducha z nejpovolanějších - Roberta Patricka), ale postupně se ukazuje, že materiálu v tomto námětu na 8 dílů nebylo, sorry. Dojde tak řada na zbytečné postavy (poctivý polda - hrůza), scenáristickou všednost a akci jak z průměrných kriminálních seriálů. Na závěr sice zase trochu lepší, ovšem asi hlavně díky předchozímu pošramocenému průběhu. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužial, miesto samotného Reachera tu máme ešte partičku 3 nímandov (samozrejme z rodnej línie Highlandera - nesmrteľných), ktorí akurát tak zavadzajú. Vraj "best friends forever", kopec flahbackov, ale hlavne, že o nich v S01 nebol ani prd... Toto bolo vycucané z hodne hlbokej riti! Trúfam si povedať, že za takýto scenár a akciu by sa hanbili už aj nemecké kriminálky v poobednej TV. Zatiaľ čo pri S01 si každý robil prdel z Toma Cruisa, tak teraz sa na oplátku musí Tom ujebávať do kolén, aká kokotina sa to natočila. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„MYSLÍM, ŽE PO NÁS NĚKDO JDE. FAJN…“ Sarkastickej nosorožec je zpátky…Fajn! Tady  se o ty hlášky dělí se svejma parťákama, takže tentokrát je to taková (dokonalá)  týmová jízda. Jasně, je to v podstatě píčovina, ale koho to sere, že, když je to taková zábava! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Televizní série je založená na 11té knize (Volný pád) té knižní, kterou napsal Lee Child v roce 2007.  2.) Fandové seriálu jsou rádi, že postava Reachera má podobný „parametry“ jako v knize (a ne jak tomu bylo u filmů s Tomem Cruisem). I když… v knize má Reacher 195 cm a Alan Ritchson měří 188 cm. Filmaři si tak pomáhali úhlem kamery nebo výběrem výšky ostatních postav… 3.) Thx za titule „Vít Bezdíček  a Lucie Musílková“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  **  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (76)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě je zmíněno datum 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)
  • Během jízdy autem je zmíněno 11. záři. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno