Reklama

Reklama

Jack Reacher - Season 2

(série)
Trailer 2

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (66)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla o něco sympatičtější, jelikož se odehrávala v malém městečku a hodně evokovala mé oblíbené Banshee a taky to byla Reacherova sólovka, zde mu přibyde tým, takže má o něco méně prostoru a krom sexy Serindy Swan mě ten tým příliš nezaujal, ale nevadí. Ritchson se do téhle role hodně hodí, nabral na svalové hmotě a je z něj už slušný hovado, který láme končetiny pohou ranou ( tohle se mi tady líbí ta kontaktní a brutální akce, kde se lámou končetiny ve velkém), ovšem chybí tu výraznější fight jak z jedničky toalety ve vězení. Dějově to taky není špatný, terminátor záporák v pohodě a o napětí a zábavu tu rozhodně není nouze. Tahle série má pořád, co nabídnout.  A teď by to chtělo nějaký akční filmový nátěr s Ritchsonem.8/10. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužial, miesto samotného Reachera tu máme ešte partičku 3 nímandov (samozrejme z rodnej línie Highlandera - nesmrteľných), ktorí akurát tak zavadzajú. Vraj "best friends forever", kopec flahbackov, ale hlavne, že o nich v S01 nebol ani prd... Toto bolo vycucané z hodne hlbokej riti! Trúfam si povedať, že za takýto scenár a akciu by sa hanbili už aj nemecké kriminálky v poobednej TV. Zatiaľ čo pri S01 si každý robil prdel z Toma Cruisa, tak teraz sa na oplátku musí Tom ujebávať do kolén, aká kokotina sa to natočila. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"ZABIL JSI KÁMOŠE TOMU NEPRAVÝMU, SVINĚ." První sezóna se myslím celkem vyvedla, těšit se na druhou sezónu bylo logickou reakcí. Bohužel už to není tak jednoznačné. Začátek v pohodě, nějak se to vyvíjí (v prvním díle dobrý vtípek na Sáru Connorovou od zloducha z nejpovolanějších - Roberta Patricka), ale postupně se ukazuje, že materiálu v tomto námětu na 8 dílů nebylo, sorry. Dojde tak řada na zbytečné postavy (poctivý polda - hrůza), scenáristickou všednost a akci jak z průměrných kriminálních seriálů. Na závěr sice zase trochu lepší, ovšem asi hlavně díky předchozímu pošramocenému průběhu. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabsi jak 1serie, kvuli pribehu - zacne se tu motat vic postav a Reacher uz neni stredem pozornosti, takze nema tolik prostoru na hlasky a bejt vtipnej, ale obcas tam je granat jako svin..skvely gagy jsou tu ale od ostatnich a je to pora fajn..tesim se na 3serii na snehovou bouri 🤌 4/5 amazon ma ted fakt asi nejlepsi series 😇 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát je to osobní, jelikož někdo Reacherovi likviduje jeho tým vojáků. Oproti první sérii výrazně jiné, Reacher na to není sám a po krku mu jde exterminátor. Více akční než detektivka ale zábavností pro mě na úrovni jedničky. I když chci aby se mi to opravdu líbilo, stále mám tolik výhrad, abych to nepovažoval jen za slušný průměr. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (11)

  • Během jízdy autem je zmíněno 11. záři. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno