Reklama

Reklama

Jack Reacher - Season 2

(série)
Trailer 2

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (68)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát je to osobní, jelikož někdo Reacherovi likviduje jeho tým vojáků. Oproti první sérii výrazně jiné, Reacher na to není sám a po krku mu jde exterminátor. Více akční než detektivka ale zábavností pro mě na úrovni jedničky. I když chci aby se mi to opravdu líbilo, stále mám tolik výhrad, abych to nepovažoval jen za slušný průměr. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci evidentně nepochopili v čem byl úspěch první řady a tak se pokusili o repete s woke nádechem. Přímočarou akci v čele s mlátičkou z osmdesátek nahradili pečivě diverzně vystavěnou skupinku prakticky stejně schopných lidí a obalili košatým (zbytečně) dějem. V kontrastu s první řadou propad jako prase. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Takže sme dostali ďalší príbeh, z takmer one man show sme dostali partiu správňákov, nazreli sme do minulosti Reacherovej jednotky, dostali sme všetky postavy sympatické, až to pekné nie je a ja dvíham na 5 hviezd, pretože tento seriál ma našliapnuté k výšinám ála u mňa dokonalý Jack Ryan. Doplním to slovami, ktoré som poslal jednému z bráchov po dosledovaní nového traileru na Fallout, takže takto: Inak Amazon Prime sa spolu s Falloutom u mňa už v podstate vyšvihol na totálnu jednotku čo sa týka kvality vs. kvantity a Netflix je na presne opačnej strane stupnice. Keď si pozriem, čo všetko Amazon Prime má, aké fílmy, aké seriály, ktoré z nich sú u mňa topkou, tak deklasoval Netflix v rámci kvality fakt že nepekne. Netflix má jedinú výhodu a to kvantitu, takže preto mu stále ide karta, lebo vie zaujať všetkých. Amazon si ide svojou cestou a ak to nepokazí, tak fakt bude Topka celosvetovo. Disney má kvalitu kolísajúcu, pripomína mi takú NERFku, HBO pod odkúpení Discovery padá na hubu svojimi škrtmi a vyznieva ako stará zasekávajúca sa brokovnica, ktorá keď vypáli, tak vypáli poriadne, ale dlho sa nabíja, kadencia nízka a účinnosť tiež kolísajúca, Netflix chrlí obsah rýchlejšie, ako je možné vôbec sledovať kadenciou samopalu, ale Amazon si ide svoje, pekne, pomalšie, premyslenejšie, ale s účinnosťou ako ťažkotonážna protitanková ostreľovačka... Go Amazon Prime... ()

MI-380 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už kniha mě zklamala, netypický Reacher. Ten typický pracuje vždy samotářsky, jen občas se spojí s Neglyovou nebo nějakou jinou kráskou z bezpečnostních služeb a spravedlnost nastoluje s minimem svědků. I druhá řada mě zklamala: moc řečí, nesmyslné honičky, a až moc nesmrtelných hrdinů. Ten má být jenom jeden, Ritchson je ten pravý. Doufám, příště pojede podle lepšího scénáře. 55% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla o něco sympatičtější, jelikož se odehrávala v malém městečku a hodně evokovala mé oblíbené Banshee a taky to byla Reacherova sólovka, zde mu přibyde tým, takže má o něco méně prostoru a krom sexy Serindy Swan mě ten tým příliš nezaujal, ale nevadí. Ritchson se do téhle role hodně hodí, nabral na svalové hmotě a je z něj už slušný hovado, který láme končetiny pohou ranou ( tohle se mi tady líbí ta kontaktní a brutální akce, kde se lámou končetiny ve velkém), ovšem chybí tu výraznější fight jak z jedničky toalety ve vězení. Dějově to taky není špatný, terminátor záporák v pohodě a o napětí a zábavu tu rozhodně není nouze. Tahle série má pořád, co nabídnout.  A teď by to chtělo nějaký akční filmový nátěr s Ritchsonem.8/10. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (11)

  • Během jízdy autem je zmíněno 11. záři. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)
  • Na konci epizody hraje píseň „Super Bon Bon“ od Soul Coughing. (Duoscop)

Reklama

Reklama