Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

V hospici pro náctileté pacienty uzavřou členové exkluzivního klubu děsivou dohodu: kdo z nich zemře jako první, dá ostatním znamení ze záhrobí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (88)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mě zkrátka Flanagan baví a i když mě tentokrát bavil ze všech svých dosavadních seriálových počinů nejméně, jde i tak o velmi slušný nadstandard. Midnight club na věci jde trošku jinak než sme byly u Flanagana doposud zvyklí a chvíli trvá si na tenhle svět zvyknout, ale na druhé straně MC svého tvůrce nezapře. Opět je tu snaha o jakýsi existenciální přesah a opět se tu straší převážně ve druhém až třetím sledu. I tak ale dokáže Flanagan vytvořit solidní atmosféru (byť ne tak hutnou jako předtím) a leckterý "pravý" horor by mu mohl závidět. Nakonec mi ani nevadilo, že to místy trošku skřípe a díky několika hlušším místům mě nedokázal Půlnoční klub vtáhnout tak jak sem čekal...70% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem Midnight Club odkládal, nějak jsem tomuto teenage projektu od Flanagana nevěřil. Ale časem jsem si uvědomil, že jako fanda jeho tvorby bych to měl dohnat. A řeknu vám...Žádný průser se naštěstí nekoná! Ze všech jeho projektů se jedná o ten nejméně hororový z hlediska lekaček a tak, to dávám většině uživatelů za pravdu. Na druhou stranu, o tom primárně Půlnoční klub nepojednává. On se totiž zabývá zejména těžkými životními tématy v čele se smrtí. A to způsobem, jenž vás donutí k hlubokému zamyšlení. Kromě toho seriál sází na skvělé herecké obsazení, které vám během sledování přiroste k srdci. Nějak do dnešního dne nechápu, jak je Flanagan vždy schopen napsat tak precizně každou jednotlivou postavu. To se jednoduše pozná mistr. A závěr nenechá ani jedno suché, to vám garantuji. Kdo jeho kinematografické výtvory aktivně vyhledává, tak volbou Midnight Clubu neprohloupí. Za mě dávám 7/10 ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Třetí snaha (loňskou Půlnoční mši jsme vynechali) o zalíbení v tvorbu Mikea Flanagana a potřetí s podobným, neuspokojivým výsledkem. Horory miluju a budu to s nimi pokoušet dál a dál, na seriálovém poli na ně budu ale o to opatrnější, když mě ty nejvěhlasnější absolutně minuly. Konec se tváří, že se Půlnoční klub nechce ustálit na pozici minisérie, já bych pro to byl ale upřímně radši. [viděno na Netflixu] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pomalu se mi děje to, že mám problém u teen seriálů přijmout ty mladé. U dětí, jako v případě Stranger Things to šlo docela v pohodě, ale u mladých se mi děje to, že jednak ty postavy nechápu a jednak mě otravují. Není to poprvé a zde se mi to zopakovalo. Young adult horor od Mike Flanagana, na kterém jsou sice tvůrcovi kvality vidět, ale zároveň mě to vůbec nebavilo sledovat. Atmosféru si to chvíli vytváří, abyste si po půl hodině uvědomili, že vlastně vůbec nevíte, co se tam děje. A pokud už se něco děje, tak jestli Vás to obecně vůbec zajímá. Podobný pocit jsem měl s autorovou Půlnoční mší, tak nevím, jestli to je náhoda nebo se svým nejlepším projektem (Haunting of Hill House) se autor nečekaně rychle vyčerpal. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Mám Mike Flanagana rád. Je to filmař, který mě dokáže skvěle propojit s hlavníma i vedlejšíma postavama a vyvolat o ně strach. Jenže Půlnoční klub je na deset dílů až příliš prázdnou adaptací. Kdyby šlo o devadesáti minutový film, bylo by to jistě super a pět hvězd by bylo zaručeno. Na ploše deseti dílů je tu ale příliš prázdné výplně, odboček, přehršel nezajímavých replik a vyústění, které je stejně prázdné jako nezajímavé. Svou technickou kvalitu to má. Stejně jako rukopis, ale rozhodně jde o jeden z nejslabších kousků tohoto režiséra. 65% ()

Galerie (161)

Zajímavosti (8)

  • V Půlnočním klubu byl několikrát zmíněn seriál Doctor Who (od r. 1963). Poprvé se tak stalo nepřímo v epizodě Závěrečná kapitola (2022), kdy v záběru byl pinball – hrací automat z roku 1992 s vyobrazením několika regenerací Doctora, Davrosem a Daleky. Dále bylo řečeno, že jedna z postav většinou vypráví příběhy právě podle tohoto seriálu. (Mika.Akim)
  • Natáčelo se od 26. dubna do 8. září 2021. (mikki089)

Související novinky

Pád domu Usherů sklízí nadšené ohlasy

Pád domu Usherů sklízí nadšené ohlasy

24.09.2023

Hororový podzim by opět mohl patřit jednomu z nejchválenějších televizních tvůrců posledních let Mikeu Flanaganovi (The Haunting of Hill House, Půlnoční mše). Ten se totiž vrací se svým posledním… (více)

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Hororový tvůrce Mike Flanagan opouští Netflix

Hororový tvůrce Mike Flanagan opouští Netflix

03.12.2022

Po hitech se seriálem The Haunting of Hill House a The Haunting of Bly Manor a taky kriticky úspěšné Půlnoční mši přišlo od hororového mistra Mikea Flanagana maličko zklamání v podobě na teenagery… (více)

Reklama

Reklama