Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (45)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Dickens a jeho Vánoční koleda je jedna z věcí, které příliš nemusím, ale tato moderní muzikálová variace je vlastně dost fajn. Vypadá to draze, je to místy dost vtipné a má to hezkou pointu v tom, že nikdo není dobrý ani zlý, ale že člověka utváří vlastní rozhodnutí a malé skutky. Muzikálová čísla jsou taky slušná jízda, hudebně spíš průměr, ale tanečníci jedou na doraz a je to celé tak hezky muzikálově vyumělkované, byť po emoční stránce tomu ještě něco málo chybělo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vánoční koleda na neotřelý/moderní způsob. Trošku blázinec to pozorovat, ale Ryanovi a Willovi to bez problémů odpustíte. A to i přesto, že se vlastně jedná o muzikál s tradičně průměrnými písničkami. A kdyby to bylo i o pár desítek minut kratší, také bych se nezlobil. Jinak to ale drží hezkou vánoční atmosféru a občas Vás to i mile pobaví přesně v tom duchu těch dvou. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Spojení Willa Ferrella a Ryana Raynoldse jsem si nemohla nechat ujít. Nakonec jsem docela i spokojená. Verzí Vánoční koledy jsem viděla nespočetně, ale tahle je moc povedená. Líbí se mi, že je zasazená do moderního světa, je tam i hezky promyšleně vysvětleno, jak svět vánočních duchů funguje. Oba herci mají podobný humor a skvěle se doplňují. Občas jsem se fakt od srdce zasmála, naštěstí žádné trapnosti vás nečekají. Písně nejsou nic moc, vyloženě mi žádná nezůstala v hlavě, ale na zkouknutí o vánocích, když chcete mít večerní pohodu, to bohatě stačí. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

V jednu chvíli jsem i přemýšlel, že bych tomu i jednu hvězdu i přihodil. Jasně, Spirited je variace na stokrát viděné a to i přes příjemně kousavou sebereflexi hned v několika momentech. Přesto nabízí dostatečné množství osobitého charakteru na to, abych si to chtěl v budoucnu dát znovu. Což s přihlédnutím k faktu, že muzikály těžce nemusím je úctyhodný výsledek. Jasně, místy je to trochu moc doslovné, jindy se filmy zase příliš moc snaží vybočit. Nicméně už jen kvůli obsazení a dobře mířenému humoru se špetkou vánoční atmosféry, vlastně proč ne. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Čakal som otravnú komédiu, v ktorej hra Reynolds Reynoldsa a Ferrel Ferrela... A dostal som viac ako fajn komédiu, ktorá je pre Vianoce to, čo bol pre hráčov Free Guy. Film originálny, častokrát temný, s mega rozpočtom, a áno obaja chlapci hrajú opäť samých seba, a vôbec mi to nevadilo. Lebo tento krát humor, a otravnosť 50/50 čo je úspech 😅 Buď už na mňa začali pôsobiť Vianočné reklamy alebo neviem... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Na vánočním večírku se Duch Vánoc (Will Ferrell) setkává s návštěvníkem večírku převlečeným za skřítka Buddyho. Will Ferrell je známý především díky roli této postavy v klasickém vánočním filmu Vánoční skřítek (2003). (sh3riff)

Reklama

Reklama