Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

Merenre 

všechny recenze uživatele

Skečová show v klasickém stylu, která na rozdíl od silně avantgardního Monty Pythona nebo svérázného Velkovlaku víceméně dodržuje formální základy, vtipy mají pointy atd. Díly mají relativně stabilní úroveň, a i když to může chvílu trvat, než si člověk na ty dva a jejich humor zvykne, stojí to za to. Zejména Gareth Hale je ksicht k pohledání a nechybí vynikající český dabing. ()

Traktorista

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka humoru a gegů, které se ještě mnohdy rozvíjejí celé další epizody. Úžasně zmáknuté scénky plné maximálního nasazení a citu pro detail. Tyhle dva týpky prostě musíte milovat, protože jejich krátké scénky jsou narvaný až po uši vtipem. Opravdu velikým přínosem je zde suprovejPotměšilův dabing, kterej zvedá tenhle seriál ještě o třídu vejš. Jedina skvrnka na kráse je zde Verbal, ale dle chybějícího komentáře, se nejspíše překlikl, když koukal na nějaký poníčko. ()

Reklama

ladno 

všechny recenze uživatele

S výnimkou asi dvoch epizód som sa bavil skutočne kráľovsky! Britský humor v tej najlepšej, čiže najzvrhlejšej, najčiernejšej a najnápaditejšej forme. Takýto scenár nie je schopný zosnovať každý. "Čumíš na mě?" P.S.: A ďakujem ČT za obzvlášť vydarený dabing Veldu a Potměšila - jeden z najlepších českých dabingov vôbec. ()

KorenGeorge 

všechny recenze uživatele

Úžasný britský seriál. Suchý, vulgární, morbidní i ujetý humor. Skvělý český dabing v podání Jana Potměšila a Martina Veldy překonává jen překlad Petra Palouše (zejména u songů). I po několika shlédnutích jsou skeče vtipné, u některých mi smíchy téměř povolovali svěrače a kroutil jsem hlavou nad tím, jak tohle může někoho napadnout. Nejlepší fláky: Curly a Nige ve zverimexu, Dovolená s Quentinem rekreantem, Člověk, co nic nebere vážně, El Cojones, Skupina Oaday všechny scény s "opepříme". ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Hale and Pace oscilují mezi velmi vypečenými a průměrnými skeči. Scénky jako "Spicevrah", "Čumíš na mě" nebo "Muž, který nebere nic vážně" jsou vydařené, jiné z pohledu českého diváka balancují těsně nad hranicí trapnosti. Potěšující je ovšem to, že s přibývajícím počtem dílů trapných momentů ubývá a humor téhle dvojky je stále přístupnější. Český dabing ujde, ovšem některé vtipy se v něm ztratí nadobro - toť daň za překládání nepřeložitelného. A taky málo potěší, že se k nám seriál nedostal kompletní. "You're never gonna get this song out of your head..." (593.) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama