Reklama

Reklama

Bigbug

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 2045 nechávají lidé většinu práce na umělé inteligenci. Staromilská Alice to dělá zrovna tak, a když se roboti vzbouří, její starostliví androidi ji zamknou doma. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (73)

Heywood 

všechny recenze uživatele

U řady fórků jsme fakt řechtali. Povedená satira s prvky sci-fi a tupostí státního aparátu v podobě strojů. Hlavní postavy obsahují poživačnou blbku, prolhaného sraba, youtubera oslněného technikou (dokud nepozná holku), mazaného taťku a madam de snob se sousedkou de depresníopuštěnost a dívenku, která by svedla i světce. Smrtící koktejl protikladů a zájmů s praštěnou AI neměl chybu (Rossini v závěru to podtrhl). V zásadě komorní jednoaktovka v excelentním provedení za 75%. Škoda nevidět. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Pěkný film, ale myslím, že vývoj se nebude ubírat tímto směrem. Umělci se v odhadu budoucnosti většinou mýlí (snad pouze Jules Verne se v ledasčem trefil, i když jen velmi přibližně), a ještě víc se mýlí futurologové. Když si vzpomenu na to, že v době, kdy jsem navštěvoval první stupeň ZDŠ, se někteří haranti chtěli stát kosmonauty, tak se musím pousmát. Nakonec to dotáhli na traktoristy v JZD. Osobně bych tipoval, že technický vývoj se naopak zpomalí a že nastanou poměry, které budou v některých ohledech připomínat spíše historické drama ze středověku nežli sci-fi komedii. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se úplně nepovedlo. Tuším, že Francouzi se pokusili o jakousi komediální satiru s dystopickými prvky, ale nepřinesli do ní mnoho komediálního, ani dostatečně nerozvedli hlubší myšlenku. Proto jsem celkem smutný z toho faktu, že jsem zabil stojedenáct minut svého života civěním na plytkou frašku s bandou neherců, kteří se vyznačovali přehnanou gestikulací a nadměrným používáním mimických svalů. Není tu skutečně nic, co by vás mohlo nějak obohatit. Naprosto zbytečný pokus. Já už zklamán jsem. Odrazuji tedy ostatní, a důrazně varuji, aby mou chybu neopakovali. 25% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi, velmi, velmi špatný film. Hvězdičku dávám vlastně hlavně za tu krásně kýčovitou výpravu, kterou bych chtěl vidět v jakémkoliv lepším příběhu. Ano, čekal jsem, že to bude divné, J. P. Jeuneta znám, ale proč to nemohlo být zábavně divné, chytře divné nebo ideálně zábavně a chytře divné? Proč to proboha bylo tak k uzívání nudně divné? ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tak neočekával jsem nic jiného, než autorsky "jeunetovsky" pokřivenou, přebarvičkovanou, zkrátka divnou futuro-bizarní frašku se svérázným panoptikem postav (rozhádaná rodinka, vlezlá sousedka, servilní domácí roboti, …) (na)drženým na stísněném místě, kde začíná být horko (doslova). A přesně tu jsem i dostal, akorát nekoncepčně mimo a o ničem, ale úplně nenudící (byť přetahovanou). 5/10 ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno