Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA Intruder (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Intruder je vyborna vyvrazdovacka pocas jednej nocnej smeny v supermarkete. Strasidelna atmosfera naplno funguje, vrazdi sa vo velkom, takze fundovia hororu si pridu na svoje. Majitel, veduci, zastupca veduceho, pracovnici a predavacky su systematicky likvidovani istym psychopatom. Snimok je zaujimavy aj tym, ze si tu zahral aj isty Sam Raimi /kultovy Evil Dead 1 a2 - spolu s "Ashom" - Bruce Campbellom/. Samotny reziser Scott Spiegel film nielen reziroval, ale aj v nom hral /ako herec moze byt tunajsiemu divakovi znamy z filmov ako Lvi Srdce, Rychlejsi nez Smrt, no a pochopitelne aj Evil Dead 1 a 2/. Ako pikoska sluzi fakt, ze postavy su likvidovane ich vlastnymi zbranami /masiar odvisol na masiarskom haku napriklad/. Pre Hororovych fundov je tento snimok povinna jazda, toto musite poznat, ak sa povazujete za fandu hororov. 89 % ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak abych řekl pravdu, osmdesátkových béček jsem se v poslední době asi už nějak přejedl a začínají mi jít pořádně na nervy. K dobru můžu Narušiteli přičíst hlavně slušně našlapanou druhou polovinu a pár zajímavých vražd. Zcela negativní pocit ve mě vyvolala první půlhodina, která není ani zábavná, ani napínavá, ani atmosférická, a kdyby nebyla vůbec, tak by se nic nestalo. Nepřesvědčiví herci tak trochu patří k žánru, ale hodně špatná režie už se přehlížet nedá. Celkově na mne Intruder moc nezapůsobil. Natočit tohle někdo dneska, má to na ČSFD maximálně 50%. Horror movie of the year ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Intruder má dvě hlavní negativa. Má strašně pomalý rozjezd a děsně natahované finále. To, že v hlavních rolích jsou nepříliš přesvědčiví herci (Raimiho bratři jsou výjimka, ti si to vyloženě užívají) a že děj je velmi snadno předvídatelný, nechme stranou. Taky mi vadilo, že v ději není prakticky žádná zápletka. Lidé tu prostě celý film stojí na svém místě a čekají, až se za jejich zády objeví vrah. Moc jednoduché, než aby to dokázalo bavit. Na druhou stranu ovšem musím pochválit originalitu všech mordů, která je dosti působivá. Bez toho bych zřejmě klesl ještě o hvězdu níž. Ve finále je Narušitel ještě stále obstojné osmdesátkové béčko, které má co ukázat, ovšem není toho mnoho. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

První polovina má kolísavé napětí a hodně zbytečného žvanění mezi regály. Jak ale dojde na vraždění, vše se pěkně rozjede až k povedenému finále. Vrah je vynalézavý, a tak dojde na nůž, sekáček na maso či bodec na lístky. Nejlepší jsou ale lis a pila na maso, ba i hák je výživný. Divák si může tipovat, zda se naplní klišé o blondýně. Zdejší obsah prozrazuje zbytečně moc. Po letech jsem jednu hvězdu přihodil. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak mi dámy(?) a pánové z Řitního videa a Filmáku udělali opět velikou radost. Můžu vyhodit starou prošoupanou VHSku s tímhle kouskem a hýčkat si stříbrný kotouček. Obraz je sice stejně nic moc, ale vem to čert. Takhle zábávnou vybíjenou jatečních zaměstnanců supermarketu už dneska prostě nikdo nenatočí. Záporák je super psycho, má k dispozici všechny možné hračky určené k odživotnění vřískajícího dorostu a nebojí se je použít. Bratři z Raimi jsou jako burani prostě k sežrání(rozsekání?) a účast Bruce Cambella je takovou krásnou kytičkou na tom našem masovém hrobě. Kill´em all. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Aj napriek tomu, že sa na DVD vydaní filmu dostalo meno herca Bruce Campbella až do pozície prvej hviezdy filmu, pravda je taká, že sa vo filme objavuje až v samotnom závere a aj to len na krátku chvíľu. (beso74)
  • V Itálii vyšel tento film pod názvem Terrore senza volto, což v překladu znamená Terror bez tváře. (Chatterer)

Reklama

Reklama