Reklama

Reklama

Malý krámek hrůz

  • USA Little Shop of Horrors (více)
Trailer

Obsahy(1)

Květinářství pana Mushnika nemá štěstí na zákazníky. Obchody jdou špatně až do okamžiku, kdy dá prodavač Seymour jedné rostlině několik kapek vlastní krve. Neví, že její zvláštní vlastnosti pocházejí z vesmíru. Kvvětinu pojmenuje Audrey II. Podle kolegyně, po které touží. Chtěl by s ní žít, ale Audrey chodí se sadistickým zubařem. Cestu ke štěstí by mohla otevřít zázračná rostlina. Pan Mushnik díky ní má neuvěřitelný obrat. Ukáže se však, že je nejenom masožravá, ale také nenasytná. Připraví sice Seymoura o protivníky, ale láká ji i Audrey. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, je to hodne zabavnej hororovej muzikal s fakt hodne chytlavejma pisnickama, vtipnym pribehem a paradne zanimovanou kytkou, jenze tohle vsechno naprosto zastinil Steve Martin. Jeho sadistickej zubar vypadajici jak Elvis je super ultra giga mega hyper brutalni postava, v lepsi roli jsem ho nikdy nevidel, ten to tam rozjel takovym zpusobem, ze mi malem odlitly spodary. Navic mu na chvily perfektne sekunduje Murray. A i kdyz je celej film hodne fajn, pamatuju si z nej fakt hlavne toho neskutecne masakralniho Martina a pak taky trochu kytku no. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková ujeťárna, s osmdesátkovýma hitama, osmdesátkovýma komikama, avšak dobře funguje i teď, po cécéá třiceti letech. Steve Martin neskutečnej, pokud jste se doteď nebáli zubaře, tak teď už budete :-), Bill Murray jako sadomasochista, co dodat, to se musí vidět, ale nejvíc mě stejně bavil sotva pětiminutový skeč Johna Candyho. Škoda, že tihle herci ve vedlejších rolích zcela zastínili ústřední dvojici i tu mrchu kytku, ale to je vlastně fuck, zábava je to parádní. A tak kytka má pěkný jméno :-) ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Prvé slovo čo ma napadlo pri pozeraní tohoto filmu je naivita,druhé slovo somarina a tretie slovo nezmysel.V skratke nezmyselná naivná somarina. Nemám rád muzikály a ani tento to nezmenil.Sú tu známky čierneho humoru a irónie.Príbeh je ako by som to povedal bizarno zábavný.Postavy sa chovali troška viac debilnejšie.Nič som od tohoto filmu nečakal a ani som nič nedostal. Mna tento film vôbec nechytil ale aspoň tá irónia bola dokonalá. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Zlaté léta devadesátá. Z filmu čiší pohoda, objeví se v něm spousta známých a sympatických herců, kteří opravdu umí hrát. V rovině příběhové, charakterní a komediální super. ALE: Proč ta hudební čísla? :(. Úplně mi pokazila zážitek ze sledování a každé jsem jen přeskočil. Škoda, ale takhle 4 hvězdy dát nemůžu. Nejlepší scéna s Murayem u zubaře :D. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Muzikál z roku raz dva (nebuď drzá, jo? Je to o rok mladší než já..), který vás potěší naivními, ale příjemnými songy, kde jde přímo cítit, že si protagonisté dělají legraci sami ze sebe, v čele s šíleným sadistou- zubařem Stevem Martinem. Asi nejvíc se mi líbila ta část, kde dostal prostor pro vyprávění svého životního příběhu a kdy mu do ordinace dobrovolně naklusal nadšený masochista Bill Murray. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (18)

  • K filmu existuje údajně do té doby nejdražší alternativní závěr. (Toclawer)
  • Na neonovém nápisu "CHOOZ" bliká "OZ", což je režisérovo příjmení. (Chatterer)

Související novinky

Malý obchod hrůz čeká návrat

Malý obchod hrůz čeká návrat

16.03.2024

Pokud si občas říkáte, že masožravé rostliny nemají na velkém plátně dostatek reprezentace, možná se to brzy změní. Podle informací serveru Deadline je totiž v přípravách nová verze klasické… (více)

Chris Evans jako sadistický zubař

Chris Evans jako sadistický zubař

25.02.2020

Herec Chris Evans (Avengers: Endgame, Na nože) se čerstvě upsal roli sadistického zubaře v chystaném remaku Malého krámku hrůz pro studio Warner Bros. Film chystá Greg Berlanti (Green Lantern, Já,… (více)

Reklama

Reklama