Reklama

Reklama

Hádej, kdo je vrah

  • USA Bodies Bodies Bodies (více)
Trailer 2

Skupina bohatých dvacátníků plánuje večírek na odlehlém rodinném sídle. Společenská hra se rychle vymkne kontrole a stane se smrtelně nebezpečnou. Svěží a zábavný pohled na falešné přátelství. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (90)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nápad a finální vtipné rozuzlení rozhodně chválím. Bohužel tento snímek žalostně selhává v rámci extrémně nesympatických a retardovaných postavách. Jediná postava zde není kdovíjak zajímavá a zejména všechny ženy jsou si nesmírně podobné. Navíc se tento film točí skoro celý jen kolem žen a různých lesbických mnohoúhelníků. Brzy film začne neskutečně nudit a plyne extrémně šnečím tempem ke vtipnému finále. Bohužel, finále je zřejmě jediným světlým momentem. Jinak je to přehlídku nudy, kde nezavadíte ani o zrnko napětí a s hororem tohle nemá absolutně nic společného. Velké zklamání. [25 %] ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Po prečítaní zhrnutia zápletky som bol na film nadšený, no film dopadol pre mňa úplne opačne. V podstate ide o to, že sa skupina priateľov stretne a zahrá si hru hádaj, kdo je vrah a potom jeden z nich bude zabitý. Väčšinou sa film zameriaval na pokus študovať rozklad ľudí v dôsledku podozrenia. Scenár a celé obsadenie pôsobí naozaj uponáhľane, niektorí z týchto hercov sú skvelí, len spolu dobre nefungovali. Tento film vôbec nie je slasher, ale skôr je to hlúpa dráma. 4/10 ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Fajn satira beroucí si na paškál současnou zlatou mládež, její snobismus, pokrytectví, povrchnost a pseudo problémy. Povedená černohumorná pointa pak naplno stvrzuje, že film v jádru hororem není a ani jím být netouží. Rámec a některé atributy tohoto žánru "pouze" chytře využívá pro své sdělení, které sice není bůhvíjak originální či hluboké, celkově se ale jedná o sympatickou hříčku, která má ambici nebýt jen dalším řadovým slasherem. 70 % ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplná záležitost, která pobaví cynickou pointou a trefným sekáním do neduhů Generace Z, ale nezvládá toto vše zaobalit do patřičně záživného a strhujícího hávu. Jako slasher to v podstatě nefunguje a to do té úrovně, že bych se i hádal o subžánrovém zařazení (je to spíš thriller s pár slasherovými prvky) a záměr plošně se vysmát "zetkařům" a jejich životnímu stylu vede k nutnosti přetrpět opakované výlevy skupiny postav, které by dnes Lou Fanánek Hagen mohl vesele použít na reedici obalu k desce "Soubor kreténů". A to vás prostě kdovíjak zajímat nebude, chcete tajemno, napětí (dobře, to tu místy je, ať nežeru) a možná i nějakou tu brutalitu (zde se šetřilo hodně), na sledování trapných půtek vyhoukané omladiny jsou tu reality shows. Ale neříkám, coby takový ten moderní "whodunnit?" thriller to občas špatné nebylo, scénář i režie by nakonec mohla být mnohem horší. Tak 5/10. ()

Marceloo odpad!

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa stretáva v dome jedného z nich. Počas práve prebiehajúcej búrky sa rozhodnú hrať hru Bodies Bodies Bodies, v ktorej je jeden z nich vrahom a ostatní musia odhaliť jeho identitu. Hra sa ale čoskoro zmení na niečo ovela nebezpečnejšie. - Takýto toxický film som už dlho nevidel. Porovnať sa to dá snáď len s Black Christmas z 2019, ale aj ten je oproti tomuto ešte relatívne znesitelný. Toto je absolútna katastrofa bez akéhokolvek významu. Scenár je neuveritelne tupý a aj malé dieťa by dokázalo napísať niečo zmysluplnejšie. O hereckých výkonoch ani nehovorím, hlavne tá dollar store Taissa Farmiga je obrovský fail. Bodies Bodies Bodies je jednoducho ukážkou toho najhoršieho, čo sa dá v moderných hororoch vidieť, a vždy mi je v týchto prípadoch lúto peňazí, ktoré mohli tvorcovia, alebo lepšie povedané aktivisti, radšej poskytnúť luďom s reálnou vášňou k tomuto žánru, ktorí musia organizovať rôzne crowdfundingy, lebo chcú vytvoriť niečo s reálnou esenciou a nie len nejakú zlátaninu, v ktorej ide len o to, aby bola čo najviac super cool, dostatočne woke a hlavne aby postavy používali čo najviac progresívnych buzz words. Malé bezvýznamné plus za hudbu od Disasterpeace. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (41)

  • Malé LED světlo s nízkou svítivostí ve slunečním zrcátku vybije baterii automobilu během několika hodin, přestože má minimální spotřebu energie. (Johnny.ARN)
  • Testovací projekce ukázaly, že diváci začali postavu Bee (Maria Bakalova) podezřívat, a přestože režisérka Halina Reijn si myslí, že by to tak být nemělo, líbí se jí, že diváci neustále mění svá podezření. (Johnny.ARN)
  • Pete Davidson (David) během scény s tequilovými fackami skutečně udeřil Leeho Pace (Greg). Pace však dal Davidsonovi před natáčením svolení. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama