Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (211)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Přímo delikátní film :-D. Je to parádně natočený. Kameraman Pawel Pogorzelski potvrzuje, že patří mezi ty nejzajímavější kameramany současnosti (viz. Hereditary a Midsommer). Má to parádní herecké duo. Sebastian Stan je přímo ďábelský a je hrozně super ho vidět úplně jinak. Dokazuje, že dokáže zahrát cokoliv. Daisy Edgar-Jones se stává mojí oblíbenou herečkou a zatím, kde jsem jí viděl si mě vždycky kradla pro sebe. První polovina je skvělá, ale ve druhé bohužel scenárista chtěl z toho udělat zajímavou podívanou, ale najednou se mu to rozpadlo. Nesedl mi závěrečný akt. Ale to je čistě moje věc, pro některý bude finále zážitkem, který z hlavy chvíli nedostanou. Spokojenost a musím doporučit ostatním, kdo film ještě neviděl. 7/10 ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Vizuálně vymazlený snímek s vysoce kvalitním soundtrackem, chytrým scénářem a výbornými herci, který ovšem stojí především na suverénně rozvedeném a zpracovaném prvotním nápadu. Daná tématika sice vypadá jako čistá hororová fikce, ale že dnešní doba k podobným poměrům nesměřuje, za to bych věru ruku do ohně nedal... "Fresh" se může každopádně směle zařadit mezi špičku značně bizarních a přitom bezchybně zpracovaných příběhů, po boku titulů jako "Konkurz" nebo "Dokonalost". ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Taková odlehčená, mírně vtipná, kanibalská romanťárna s dobrou hudbou. Sice to působilo průhledně už od samého začátku, ono vlastně stačí vidět před filmem ten poster a je po překvapení, ale celkem mě to bavilo, hlavně díky sympatickému obsazení. Horor asi jen okrajově a na nějaké to maso, (není maso jako maso) dojde až v samotném závěru, který byl podle očekávání a ničím nepřekvapil. Každopádně, doporučuji při sledování nějaké to vínko a domácí paštiku :o) (51. hodnocení, 5. komentář) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídna, pomerne nápaditá vecička. Ja to stále hovorím, láska je nebezpečná vec :D Famózne psycho dialógy a slušné herecké výkony hlavných protagonistov, ťahajú tento počin k vyšším číslam, a treba dodať, že: zaslúžene. Ja osobne som však nie presvedčený, že to mnohých pre svoje pomalé tempo ohúri. Jednoznačne mi chýba žáner dráma, ktorý by mal byť prvý v poradí medzi menovanými. Silnejšie tri - nedá sa svietiť, iba námet nestačí, pričom úplný záver, ktorý konečne preberie z polospánku, sa dal taktiež očakávať. Hlava mi taktiež neberie tie idiotské rozhodnutia postáv, ktoré kazia celkový dojem. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Hlavní duo má skvělou chemii a vážně mě mrzí, že jim to nevyšlo. Po prvním zhlédnutí jsem byla z filmu nadšená, to druhé už není tak silné, ale furt tam těch pět hvězd nechám. Protože mě to fakt baví. Sice se veškerý mord děje hlavně za zavřeními dveřmi, ale atmosféra mimo byla dostačující. Scénu, kde Sebastian Stan tančí a "vaří", si pustím klidně ve smyčce dokola. :) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama