Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (211)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle si představuju odlehčený horor. Parádní filmařská práce, super herci, konečně sympatická hlavní hrdinka plus osobitý zloduch a navíc pěkně bizarní příběh, o kterém je lepší si předem nic nezjišťovat. Má to tempo, má to akci, má to super vizuál, kameru i scénář a hlavně to nenudí ani minutu. Pro mě fakt překvápko jako blesk z čistého nebe, protože jsem od toho neměla žádná očekávání. Pokud bude mít Hulu někdy podporu v Česku, jdu do něj. ()

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Když si člověk nepřečte ani obsah, ani komentáře, nepodívá se na plakát a pustí si Fresh čistě jen proto, že na tikotku viděl svou oblíbenkyni Daisy, jak tancuje hezkej taneček se sexy týpkem, je pak docela překvapenej. Překvápko to bylo povznášející a ani jsem nemusela odnést zmrzku, co jsem si ke sledování připravila – approved slabým žaludkem, masakr motorovou pilou nečekej. Daisy i Sebastian jsou sympatická dvojka, chemie mezi nima rozhodně byla, a ta chuť jeden na druhého jim vlastně zůstala taky až do konce. Děj předvídatelnej, trochu cringe, ale užila jsem si to. Jako plus pěknej interiér, v takový kuchyni se musí vařit samo. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller, ktorý mohol byť špičkový nebyť toho skratkovitého záveru. Ten mi prišiel taký bez nápadu a pritom sa dalo z toho vydupať nejaké prekvapko, zvrat, toto riešenie mi prišlo na prvú. Ale inak 80% času veľmi dobre strávených, super vývoj, ktorý vzbudzuje zvedavosť a prinesie aj zaujímavé odhalenia. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes určitou nevyrovnanost, a některý postupy herců, který vyvolávaly spíš úsměv je ten film opravdu dobrej. Hlavně chci vyzvednout určitou kultivovanost režisérky, která do filmu nenaroubovala zbytečně naturalistický scény, a počkala si až na konečný vyvrcholení. To je naprosto famózní. Tady sem si vychutnal konečnou likvidaci toho čůráčka. Navíc když ho hrál takovej slizkej ohava, jako je Stan. Pochvala je na místě. Silnejch 70%. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

adam mckay v pozici producenta další VOD žbrndy snad nikoho nepřekvapí. tenhle film se hrozně snaží být american psycho, ale ve skutečnosti je na úrovni realističtějších 50 odstínů šedi. pan seboš předvedl (spíš než dechberoucí) do-zdi-hlavou-mlátící výkon. někomu asi zkrátka víc sekne role edgy sidekicka avengerů, než wannabe hannibal cosplayera. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama