Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nebojte sa, ak náhodou nenájdete najväčšieho úchylného psychopata na zoznamke, nájdete ho v potravinách. A ak by vám náhodou zožral nohu alebo riť, stále sa s ním môžete zosobášiť. Ešte vás aj nakŕmi fajnovou fašírkou, prípadne celým jedálnym lístkom ľudských delikates. Potom si s vami ešte zatancuje retardovaný tanček v kuchyni a pošle vás naspäť do gýčovej kobky. Ak si takto predstavujete ideálne rande, tak, nebojte sa, je to možné. Ja som sa na filme zabavila, občas sa to tiahlo, ale inak fajn. Odporúčam pozerať so stejkom na tanieri. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Alternativní komedie s humorem tak černým... vlastně rudým, že pro většinu diváků se o komedii vůbec jednat nebude a na jedince, kteří tenhle film nazvou komedií, bude pohlíženo s nedůvěrou, despektem či rovnou odporem. No, je fakt, že abych Fresh zcela vážně nazval komedií, musel bych být ještě víc deviantním, nežli jsem. Ale na druhou stranu o vážný thriller se taky ani náhodou nejedná, děj je výrazně víc nerealistický než realistický. A je prošpikovaný jemnohumornou nadsázkou, ačkoliv nesmělý úsměv na rtech vám bude asi často zamrzat. Takže něco mezi thrillerem a komedií, vážnem a nevážnem, takový žánrový kočkopes. A pro mě určitě zatím nejvýraznější film letošního roku, i když mě příliš nenadchlo jeho poněkud nenápadité a vlažné finále. ()

Reklama

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Když si člověk nepřečte ani obsah, ani komentáře, nepodívá se na plakát a pustí si Fresh čistě jen proto, že na tikotku viděl svou oblíbenkyni Daisy, jak tancuje hezkej taneček se sexy týpkem, je pak docela překvapenej. Překvápko to bylo povznášející a ani jsem nemusela odnést zmrzku, co jsem si ke sledování připravila – approved slabým žaludkem, masakr motorovou pilou nečekej. Daisy i Sebastian jsou sympatická dvojka, chemie mezi nima rozhodně byla, a ta chuť jeden na druhého jim vlastně zůstala taky až do konce. Děj předvídatelnej, trochu cringe, ale užila jsem si to. Jako plus pěknej interiér, v takový kuchyni se musí vařit samo. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7,5/10). Osvěžující koktejl všemožných žánrů, který chutnal znamenitě. V dnešní době, kdy se točí všemožné slátaniny je tohle nadějnou vlaštovkou originality. Film po celou dobu stopáže bavil a dokázal ohromit. Nebudu tady malovat čerta na zeď. Nebylo mi úplně příjemně při sledování hodování Sebastiana Stana. Detailní popis a kamera tomu navíc dodávaly ten potřebný feeling. Vlastně hlavně díky Sebastianovi je ten film tak dobrý. Bylo vidět, že tu roli neskutečně užívá a jeho tanečky s Daisy Edgar-Jones se staly právem hity sociálních sítí. V některých místech mohl jít film ještě víc na dřeň. Přece jenom to má nálepku horror a nabízí se to. To je pouze malá výtka, která zapluje pod vrstvu všech těch kladů. Mix známých písní jako podkres se k tomu taktéž dokonale hodil a já mohl jenom připíjet na povedený kousek z kuchyně streamovací služby Hulu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noa je poněkud naivní a lehkovážná, za což nakonec musí zaplatit. Seznamky jí napomáhají najít toho pravého, ten se ale zčistajasna zjeví v marketu uprostřed oddělení se zeleninou. Je to on! A tak šup s ním do postele a hurá na tajemný víkendový výlet. Z rozverného tuctového dramatu se stane survival, kde jde nejen o kůži. A vzápětí divák zjistí, že tohle není ten druh filmu, k němuž by se hodil tatarák. Nu a pak už to pěkně jede až k očekávanému konci. Tedy ono je vcelku jedno, jak film skončí, jelikož já čekal obě možnosti. Každopádně takhle to asi bylo lepší. Kuchyňský zápas byl výborný, lesní hned v závěsu. Jasně, třeskuté gore nebylo, byť pohled na porcování obětí se nabízel. Ale tentokrát mi to nevadilo, jelikož tenhle film si s náznaky vystačil. A kromě toho, jak se nechovat, zjistíte, zda účinnější zbraní jsou klíče nebo rýč. Jen mi chyběla odpověď na otázku, proč je ženské maso chutnější a jak to dotyčný zjistil... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama