Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nebojte sa, ak náhodou nenájdete najväčšieho úchylného psychopata na zoznamke, nájdete ho v potravinách. A ak by vám náhodou zožral nohu alebo riť, stále sa s ním môžete zosobášiť. Ešte vás aj nakŕmi fajnovou fašírkou, prípadne celým jedálnym lístkom ľudských delikates. Potom si s vami ešte zatancuje retardovaný tanček v kuchyni a pošle vás naspäť do gýčovej kobky. Ak si takto predstavujete ideálne rande, tak, nebojte sa, je to možné. Ja som sa na filme zabavila, občas sa to tiahlo, ale inak fajn. Odporúčam pozerať so stejkom na tanieri. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Not so fresh, but still quite okay ... pokiaľ od toho nemáte veľké očakávania. Odľahčený kanibalistický thriller, ktorý aj napriek mierne prestrelenej takmer dvojhodinovej stopáži dokáže slušne zabaviť. Má to tempo, sympatických hercov (Daisy Edgar-Jones je neskutočne cute), aj po celý čas trefnú hudbu. Problém je to, že nič viac okrem tej jednoduchej zábavky Fresh neponúka. Od začiatku neskutočne predvídateľná zápletka by nevadila, keďže film je podaný so zámernou naivitou, skôr zamrzí, že sa tu nikto nepokúšal o nič viac. Na horor tu je príliš málo nechutností (scén s ľudským mäsom je úplne minimum a nie sú nijako znepokojivé, tobôž brutálne), na thriller to nemá kvôli tomu odľahčenému podaniu vôbec žiadne napäté momenty, prípadne strach o postavy a keď už sa to má celé vyvinúť do niečoho intezívnejšieho, tak záverečná naháňačka v lese s tromi babami, ktorým vyoperali zadnice je tým najslabším článkom filmu. Bavilo ma to, ale práve to odfláknuté záverečné zúčtovanie mi pomerne skazilo predošlé minúty a vo výsledku tak zanechalo na jazyku pachuť absolútne priemerného filmu. Ako jednohubka na streame však neškodné. CELKOVO: 6/10 ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když najednou něco vypadá až moc dobře, bude v tom zpravidla háček. Nebo řeznický hák.. Dobré, když ochutnáváte cynické lidojedí dvojsmysly, horory seznámení přes sociální sítě i lehce kořeněná žánrová klišé. A pak je tam chuť patriarchálního kanibalismu, který ujídá ženy fyzicky i psychicky a je potřeba ho natřít, stejně jako se natírá krekr játrovou paštikou s česnekem a rozmarýnem. Čím víc jich vám bylo v minulosti naservírováno, tím víc vidíte, jak průměrný pokrm kuchařky na tohle téma připravily. Na obalu by mělo být napsáno 69 % masa a 31 % separátu, ale na ty čtyři karbanátky to Stanův masokombinát nakonec vytáhne.. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak, a teď k tomu mám napsat komentář... Já jsem měl s tímto filmem na jednu stranu problém, protože mě na rozdíl od jiných nepřitahuje násilí na ženách, ale na stranu druhou jsem sám sebe přistihl při tom, že se místy usmívám nad použitým humorem. A teď si nejsem jistý, jestli se už ze mě stává nenávratně narušený jedinec, nebo jen tvůrci zkušeně cílili na cynické svině (kterýmžto tvorem jsem už velmi dlouho). Doufám v druhou možnost, ale pro jistotu se budu radovat nad tím, že jsem jakožto kripl dokonale neschopný stát se kanibalem, a nad tím, že sám vypadám už na pohled nejedle. Jelikož v dnešní době jeden nikdy neví... / Poučení: Vždycky se zajímej o původ masa. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Alternativní komedie s humorem tak černým... vlastně rudým, že pro většinu diváků se o komedii vůbec jednat nebude a na jedince, kteří tenhle film nazvou komedií, bude pohlíženo s nedůvěrou, despektem či rovnou odporem. No, je fakt, že abych Fresh zcela vážně nazval komedií, musel bych být ještě víc deviantním, nežli jsem. Ale na druhou stranu o vážný thriller se taky ani náhodou nejedná, děj je výrazně víc nerealistický než realistický. A je prošpikovaný jemnohumornou nadsázkou, ačkoliv nesmělý úsměv na rtech vám bude asi často zamrzat. Takže něco mezi thrillerem a komedií, vážnem a nevážnem, takový žánrový kočkopes. A pro mě určitě zatím nejvýraznější film letošního roku, i když mě příliš nenadchlo jeho poněkud nenápadité a vlažné finále. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama