Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

maddy 

všechny recenze uživatele

Not so fresh, but still quite okay ... pokiaľ od toho nemáte veľké očakávania. Odľahčený kanibalistický thriller, ktorý aj napriek mierne prestrelenej takmer dvojhodinovej stopáži dokáže slušne zabaviť. Má to tempo, sympatických hercov (Daisy Edgar-Jones je neskutočne cute), aj po celý čas trefnú hudbu. Problém je to, že nič viac okrem tej jednoduchej zábavky Fresh neponúka. Od začiatku neskutočne predvídateľná zápletka by nevadila, keďže film je podaný so zámernou naivitou, skôr zamrzí, že sa tu nikto nepokúšal o nič viac. Na horor tu je príliš málo nechutností (scén s ľudským mäsom je úplne minimum a nie sú nijako znepokojivé, tobôž brutálne), na thriller to nemá kvôli tomu odľahčenému podaniu vôbec žiadne napäté momenty, prípadne strach o postavy a keď už sa to má celé vyvinúť do niečoho intezívnejšieho, tak záverečná naháňačka v lese s tromi babami, ktorým vyoperali zadnice je tým najslabším článkom filmu. Bavilo ma to, ale práve to odfláknuté záverečné zúčtovanie mi pomerne skazilo predošlé minúty a vo výsledku tak zanechalo na jazyku pachuť absolútne priemerného filmu. Ako jednohubka na streame však neškodné. CELKOVO: 6/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kanibalismus sice není zrovna můj šálek kávy, ale tahle černohumorná hororová romanťárna docela slušně funguje.Mohlo to být dokonce ještě lepší, kdyby se tvůrci sami nepřipravili o moment překvapení (stačí vidět poster) a trochu to nezkrátili.Skoro dvě hodiny je na takovou poměrně jednoduchou hříčku docela dost...70% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ČÍM  ČERSTVĚJŠÍ MASO, TÍM LEPŠÍ…“   Kulinářská záležitost, ve který jde o lov a přípravu a kterou si po dlouhým úvodu začne Sebastian Stan evidentně užívat… Je to taková pomalá psychopatická záležitost, s tragikomickým závěrem, kterou bych čekal spíš od korejců. Víc než cokoliv jinýho, to je zajímavý.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Řezník mi dává k masu dárky. 2.) Neustále mi opakuje, že má nejraději mě.  ///  Thx za titule „Libor Zukal“.             PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Och. Po dlouhé době konečně opět svěží závan, tentokrát z luxusní kuchyně vysoké gastronomie. Podávají se s láskou a péčí připravované krůty, husy a slepice, všechny samozřejmě moderně bio, halal, a korektně multikultikulinářsky nediskriminované, a stačí si jen vybrat, jestli chcete sous-vide prso, stehno, prdel nebo karboše.  Vskutku originální, kapku bizarní, osvěžující a chytře sestavená receptura, která potěší nejen deviantní jedlíky či funoušky gastroporna, ale především všechny ty zamindrákované pipinky, které něco užírá. Historicky první banket, který mi skoro neznechutil ani ten prkenný neumětelský cigánský slizák Šebestián Stan. Čtyři plnotučné myšulínské hvězdičky! ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Luxusního Mikluše aneb zase jeden film, u kterého mám silné podezření, že jej sponzorovala veganská lobby (schválně, jak dlouho po zhlédnutí neřeknete „děláš si kozy“?) a ve výsledku slušná trojice. Jedno mi ale teda pořád vrtá hlavou – jak si hergot hlavní chod… tedy hlavní hrdinka oblíkla ty šaty s pouty na rukou přikurtovanými ke zdi?? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama