Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor Callahan se podílel na odsouzení vlivného gangstera Loua Janera a jeho muži se ho vzápětí pokusí zabít. Harrymu se však podaří z noční přestřelky vyváznout bez zranění. Další den je mu přidělen nový parťák, Číňan Quan. Společně jsou pověřeni vyšetřováním vraždy zpěváka Johnnyho Squarese, který pravě dokončil natáčení hororu Hotel Satan pod vedením režiséra Petera Swana. Televizní reportérka Samantha Walkerová zveřejní zprávu o podivné hře, kterou hrál režisér Swan a někteří lidé z jeho štábu. Každý z nich vypracoval seznam lidí, kteří prý zemřou. Vítězem je ten, kdo uhádne nejvíce mrtvých. Na Swanově seznamu Harry najde nejen zpěváka Squerese, ale i sebe. Po dalším útoku Janerových zabijáků Harry pohrozí uvězněnému gangsterovi, že přijde o život, pokud se mu něco stane. Po dalších vraždách, jejichž oběti byly na seznamech podivné hry, si Harry uvědomí, že jde o někoho, kdo se chce režisérovi pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (174)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ještě jednou Drsný Harry a i tento film mi, stejně jako předchozí Sudden Impact, potvrdil, že sedmdesátkový Harry Callahan na mě působil lépe než ten z osmdesátek. A nemyslím si, že by to bylo spojeno s postupujícím věkem hlavního hrdiny. Jde o to, že mi starší příběhy přišly dějově mnohem zajímavější. Hlavního záporáka tentokrát tvůrci drželi dlouho v utajení a já nevím proč; když už s ním totiž vyšli na světlo, byl pro mě natolik nezajímavým, že jsem si ho stejně skoro nevšiml. Harry tady častěji večeřel, než suše hláškoval a nebýt italských mafiánů, skoro bych se nebavil. / Poučení: Chceš-li ulovit pořádnou rybu, chop se harpuny. 3*- ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim ani kolikaty uz pokracovani Drsnyho Harryho, ale opet hodne povedeny. Samozrejme to cely stoji na postave Clinta, kterej je fakt spravne drsnej, sem tam hodi nakou hlasku a jeho styl strileni je fakt dokonalej, vetsinou kazdyho sunda jednou ranou do hlavy kanonem jak hovado a ten odlitne pet metru do hajzlu. A kdyz uz zminuju Clinta, musim taky zminit Liama Neesona, kterej taky dela vicemene drsnaka a taky mu to skvele sedi. Ale ja si tenhle film stejne poustel kuli Carreymu, kterej tu je sice jen pet minut, ale jeho silenej muzikant je fakt paradni role a Carrey si ji vyditelne uziva. Jinak co se tyce samotnyho pribehu, nic moc originalniho, nicmene dostacujici a nikde se nezadrhavajici, takze tech 90 minut utece jakoby nic a ja se dobre bavil. ()

Reklama

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Asi si na stará kolena pořídím autíčko na dálkové ovládání, a když s ním zrovna po ulicích nebudu prohánět důchodce, vždycky s ním můžu na dvoře honit slepice. A aby toho nebylo málo, seženu si k tomu ještě harpunu. Ta se totiž vždycky hodí.___ Buddy jako režisér sice za nic nestojí, ale když si Clinťák umí udělat srandu sám ze sebe, tak to beru. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Žel poslední Drsný Harry, ale podle mě nejlepší. Nejenom těmi sekvencemi filmu ve filmu s hororovými náměty (kde vlastně ty hororové scény hrají svou roli), ale i uvěřitelným vedením příběhu, okořeněným jistou dávkou humoru a nadhledu, což se mi hodně líbilo (zvláště scény s čínským kolegou mi přijdou velmi vychytané včetně toho povedeného buddie špičkování mezi nimi), a dokonce je zde i jistý náznak kritiky bulvární novinařiny. Líbily se mi odkazy na Bullita, čarování s jistým kouzlem San Franciska a i když tohle už moc do reality nespadalo, přesto mne pobavila ta skvěle natočená - vážně velmi originální nápad! - automobilová honička s autíčkem na dálkové ovládání. Mladý Liam Neeson jako režisér, kterého nemá nikdo rád, nebo Jim Carrey jako věčně sjetá hororová rocková hvězda, jsou jen dalšími třešničkami na dortu. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl Drsného Harryho se myslím slušně vydařil, opět skvělá dávka kvalitního humoru a vydařených přestřelek, dalším plusem je herecké zpestření L. Neesona a J. Carreyho, který se sice objevil jen na chvíli, ale potěšil , bohužel velkým minusem je autíčko na ovládání s přidělanou bombou pronásledující osobní auto Harryho, no nebudu se o tomhle rozepisovat, to se musí vidět. Jeden známý mi jednou řekl ,,u akčních filmů nesmíš přemýšlet'' a přesně tuto frázi bych dopručil zapamatovat si každému kdo se bude chtít podívat na tento film ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • Jediný film zo série o Drsnom Harrym, kde si nezahral Albert Popwell. V predchádzajúcich filmoch stvárnil postupne postreleného bankového lupiča - Drsný Harry (1971), pasáka - Magnum Force (1973), Big Ed Mustafu - Násilník (1976) a Horacea Kinga - Náhly úder (1983). (tiradentes)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii. (reich)
  • Když v únoru roku 1988 probíhaly postprodukční práce na snímku Bird (1988), Eastwoodovi lidé už v San Francisku a okolí natáčeli Sázku na smrt. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama