Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prozkoumejte každý aspekt Yankovicova (Daniel Radcliffe) života, od jeho raketového vzestupu ke slávě s ranými hity jako „Eat It“ a „Like a Surgeon“ až po jeho vášnivé milostné aféry mezi celebritami a proslule zhýralý životní styl. (KGBelik)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (65)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To už Grammy môže získať asi aj opitý pesničkár pri táboráku. A tento wierdo ich má 5. Pritom umelecká hodnota nič, veď všetko len prespieval a trochu pretextoval. Niečo urobil aj ako producent, ale známy je proste ako parodik. To ako keby Oscara získal Kemka. No nič, ale keď už paródia, tak mala byť poriadna. No na tomto filme som nič vtipné nevidel. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prapůvodně sem čekal regulérní životopisný film, jenže to by nebyl Yankovic aby přišel s něčím obyčejným a tak servíruje divákům na (svojí) míru šitý alternativní fiktivní životopis, který je přesně tak ujetý jako jeho scénárista a hlavní hrdina a s realitou má společná tak možná jména některých postav. A ono to funguje a je to zábava. Ne všechny gagy a scénky sice fungují naplno a někde byl prostor pro to jít ještě víc na hranu, ale hodně z nich funguje velmi dobře a tak jak by mělo. Dost tomu pomáhá i skvělý Daniel Radcliffe pro nějž je to jedna z jeho nejlepších rolí od Pottera (přičemž tady narozdíl od Pottera i hraje)...70% ()

Reklama

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipné, často trapné. Tvůrci chtěli natočit něco bizarního, a tak často dojde k tomu, že se nějaká situace podivně zvrtne. Problém je v tom, že ony situace nikdy nejsou dostatečně vyhrocený, dialogově i formálně vykrystalizovaný na to, aby bylo opravdu tak úderný a bláznivý, jak by si tvůrci asi přáli. Výsledek vyrhá dojem pozérské sračky. Film stojí na humoru, ale já se ani jednou nezasmál. Zbytku moc péče dáno nebylo. Vedlejší postavy jsou buď jednorozměrné anebo bezcharakterní. Děj je příliš zkratkovitý. Hodnotím jako selhání. Zbytečnej film. Pro normies asi dobrý. Má to rychlý tempo, známé písníčky a je to trochu ulítlé, takže se degeši budou relativně dobře bavit. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Weird: The Al Yankovic Story je milá parodie na hudební životopisné filmy o člověku, jenž strávil svou kariéru tvorbou hudebních parodií, nicméně asi bych se ji zdráhal doporučit komukoliv, kdo není aspoň částečně obeznámen s Alovou tvorbou. A pro ty obeznámené to možná nebude tak vtipné, jak by mnozí předem čekali, nicméně i přes pár hluchých míst to nabízí dobrou porci zábavy a pár velmi zdařilých cameo rolí. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Rozpočtom TV film, ktorý sa nedostal ani do kín, a poputoval na Rokku, čo je mini stream. Napriek tomu som sa na film tešil, lebo Weird Al je postavička sama o sebe, a jeho život je jedna veľká paródia. Lenže film je síce vtipná ale sci-fi/fantasy paródia, v ktorej herci prehrávali o život (pravdepodobne to aj malo tak byť) a ja som chcel skôr niečo reálne z jeho života. Musím si asi nájsť nejaký dokument... Toto bolo až príliš WEIRD :D ()

Galerie (8)

Zajímavosti (69)

  • 'Weird Al' Yankovic sa rozhodol, že film bude uvedený priamo na streamingovú platformu Roku namiesto kinopremiéry. Toto rozhodnutie bolo spôsobené jeho sklamaním z finančných výnosov jeho posledného filmu, ktorý spolu napísal a v ňom hral, UHF (1989), a jeho túžbou sa vyhnúť pozorovaniu presných čísiel diváckeho ohlasu na tento film. (Pat.Ko)
  • Arturo Castro hrá Pabla Escobara. Predtým hral v seriáli Narcos (2015), ktorý výrazne obsahoval stvárnenie Pabla Escobara. (Pat.Ko)

Související novinky

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

20.01.2022

Zatímco by se herec Daniel Radcliffe měl brzy v našich kinech ukázat díky hvězdně obsazené akční komedii Ztracené město se Sandrou Bullock, Channingem Tatumem a Bradem Pittem v hlavních rolích,… (více)

Reklama

Reklama