Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěné továrně se setkají dva zločinecké gangy, aby směnily kufříky, z nichž jeden obsahuje drogy a druhý peníze. Tentokrát se to ale neobejde beze svědka, protože celou transakci i vraždu, která následuje, nafilmuje televizní reportérka Diana. A to poslední, co by mafiáni chtěli, je stát se hvězdami zpravodajství. Začnou reportérku pronásledovat a ta při zběsilém útěku narazí na Jackieho, který má jako znamenitý kuchař vlastní, velmi oblíbený kuchařský pořad "Co se dnes vaří" v australské televizi. Kromě toho je mistrem bojových umění, a protože reflexy jsou rychlejší než úvahy, zmlátí gangstery dřív, než si uvědomí, že by se do takových věcí neměl plést. A má pravdu. Gangsteři mafiána Giancarla jdou totiž nejen po pohledné reportérce, ale především po inkriminující kazetě. A ta se, opět souhrou náhod, dostane do rukou Jackiemu, i když o tom nemá ponětí. Místo klidného večera ho tak čeká řada nemilých překvapení, tvrdých pěstních střetnutí, soubojů a honiček s Giancarlovými zabijáky. A nejen s nimi, protože o kazetu je čím dál větší zájem. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (99)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jestliže máte rádi Jackieho a jeho krkolomné kousky, myslím, že nebudete zklamaní, neboť děj uhání svižně kupředu a o neokoukané a nadmíru zábavné akční scénky není nouze. A co se zápletky týká ... sice se nevyznačuje kdoví jakou inteligencí, ale taky nikterak nepřekáží. Naopak: Nedere se za každou cenu do popředí, protože dobře ví, kde je její místo - ale kdykoli je třeba, pohotově přiloží ruku k dílu a dle svých sil a schopností podpoří společný projekt, což jí slouží ke cti. A ruku na srdce: Čekali jste snad od ní něco jiného ? Slabší 4* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od filmu zábavnou akční blbinku, kde nepůjde o existenciální a filozofická moudra, ale kde mne pobaví Jackieho humor a pár akčních chuťovek. A přesně to jsem dostal. K tomu tři sexy holky (včetně jedné zrzky), vynikající využití věcí na stavbě k boji, nu a závěrečný souboj a následný boj s dumperem tomu vévodí. Za sebe jsem byl spokojený. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

U Chanovek je jeden fakt obrovský problém, že stojí a padají na samotném Chanovi. Nebýt jeho a jeho umění pohrát si se všemožnýma věcma, což dost často stojí za to (zde např. scény na stavbě - míchačka atd.), většina jeho filmů by byla hodně, hodně špatných. I Terč prostě stojí a padá na něm, nikdo jinej (snad až na cyklistu, jehož hraje sám režisér) tu vůbec ničím nezaujme ani na pár vteřin a bez Chana by si ten film zasloužil možná tak jednu hvězdičku. Přesto všechno je to alespoň průměrná oddychová Chanovka, na kterou se dobře dívalo a i mě to dvakrát nahlas rozesmálo. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Z filmu, který měl být dopoledním zpestřením k fádní snídani se vyklubala divoká a vcelku přitažlivá akční jízda Jackieho Chana, který jako vždy nešetří originálními nápady a nejvtipnější choreografií let dnešních i minulých. Na scénu s otevíráním dveří asi už nikdy nezapomenu, scéna jako vystřižená z dob němých grotesek. Takhle jsem se u snídaně už dlouho nebavil, Jackie by měl zůstat u podobně laděných filmů a ne se propůjčovat k Forbidden Kingdom a jemu podobných, takovéto akční komedie mu sluší lépe a vyřádí se v nich nejen Jackie, ale i divák. Krásné tři a půl hvězdičky, o rok starší První rána je přece jen jiné kafčo. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ázijský humor A tobôž ten Jackov je mi vzdialený ako tzv. úžasná tvorba Van Triera. A keď tie stupidity sa prenesú do deja filmu, ani náhodou nemôže vzniknúť serióznosť. Plácanie o ničom, akcia zameraná účelne na to, či to Jackie dokáže. Lenže na to nepotrebuješ celovečerák, ale stačia videa kdesi na YT. Jackieho vedia viesť za morom (Rush Hour) a vie aj akciu (Police story), kde nepotrebuje robiť zo seba opičiaka. Slabota nad slaboty a trápnosť v márnosti. (videné 4.5.2019, Filmplus archív) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Jackie Chan sa kvôli filmu učil profesionálne variť. (Peter-1307)
  • Jackie Chan si při natáčení zlomil nos a poranil krk. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama