Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V armádě z ní vycvičili chladnokrevnou vražedkyni. Přichází ale čas opustit úkryt a před pomstychtivými zločinci ochránit dcerku, se kterou se nikdy nesetkala. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (139)

Solverino 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Lopezovou, ten její kukuč neomrzí. Kouká se na ní o trochu líp než na Anželínu Žolíí. Ale stejně, měkká hezká ženská bez svalů mlátí chlapy jednoho za druhým, střílí vysoce výkonnou puškou atd. atd.... umí spíchnout bombu z hajzlpapíru a tekutýho mejdla na ruce, to jsem čuměl! Je nebezpečná i na WC. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri hviezdy za sterilný a zvláštny príbeh a jeho priebeh, pretože až na Kubu to bolo viac ako len fajn, ale Aljaška napriek svojej kráse, tomu moc nesadla. Klasický Netflix, ktorý si nedokáže ustrážiť kvalitu scenára a jednoducho pere známe mená do čohokoľvek, veď ľudia to predsa zhltnú. Kvantita nad kvalitu, napriek sľubom zmeniť to. Potom nech sa nečudujú s tým zdieľaním účtov a odlivu zákazníkov. Žiaľ žiadna konkurencia momentálne netvorí kvalitný obsah spolu s Apple TV, Disney+, Paramountom, maximálne Amazon Prime, ale len na poli seriálov, takže majú prácu uľahčenú, keď si konkuruje slepý s hluchým. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Takový klasický průměrný akční Netflixovský film. Překvapila mě ale Jennifer, které jsem to věřila. Bála jsem se, že s ní budu mít ten největší problém, ale nakonec ne. Líbila se mi ve své roli a zvládla to skvěle. Jenže příběh je o ničem, je to naprosto předvídatelné, nijak to negraduje, nenechá to diváka v napětí. Přitom by to mohlo mít velký potenciál. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Niki Caro by mohla psát ultimátní poučky o tom, jak netočit akční filmy. Ta ženská je takovej packal, až to není hezký. Matka je standardní netflixovská slátanina, kdy "slavná" režisérka dostane slušnou sumu peněz a volné ruce, aby si natočila co chce. Bohužel si vybrala akční film. V Matce nefunguje prakticky nic, akce je nudná a mizerná, jak jsem dlouho neviděl, J-Lo snaživá, ale prkenná a navíc sem režisérka neustále cpe tunu balastu navíc. Pokud by film skončil někde v té 50 minutě, bylo by to výrazně lepší ne v kvalitě ale tím, že by divák nemusel trpět další hodinu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez akčně naladěna, vycvičena a vyzbrojena silným mateřským pudem. Má dosud nevyřízené účty se zabijáky. Její holčička jí byla odebrána bezprostředně po porodu a dána do pěstounské péče. Neznaly se dvanáct let. A bojovně rozlícená matka chce svoji dceru zpět! JLo dělá na své akčně příbuzné kolegyně Angelinu Jolie a Charlize Theron dlouhý nos. V rychlosti si přepočítává vrásky na vyžehleném obličeji, depiluje se, s manželem Benem Affleckem společně vybírá vhodné termo prádlo na Aljašku, kde se film částečně odehrává, a hlavně zatíná bojovně pěstičky a cídí rozličné střelné zbraně. Když ve filmu hraje božská JLo, zbytek ansámblu jaksi divák vnímá tak nějak napůl. A přece by to bez těch záporných postav tak docela nešlo. Psychopatická kreace Gael Garcíí Bernala dostane jen minimum prostoru. Jeho kolega Joseph Fiennes podstoupí znetvoření obličeje od ohně a pokouší se vyrovnat démoničnosti svého bratra Ralpha Fiennese. Film nasadí dramatické tempo, má ale i své sekvence pro vydechnutí. Scénář dodala trojice, která umí napsat i ambiciózní snímky. Peter Craig zabodoval novým Batmanem. Andrea Berloff v minulosti také koketovala s akčními snímky, nejprve uhnala do hlavní role filmu Ve jménu krve Mela Gibsona, pak naverbovala Jamieho Foxxe do Hry o všechno a ženskou akční záležitost Pekelná kuchyně svěřila do hereckých osidel Melissy McCarthy, Tiffany Haddish a Elisabeth Moss. Takže scénáři tentokrát stačilo dobré herecké obsazení. Všechno ostatní už bylo v rukou zkušené režisérky Niki Caro, která plynule z dramat přešla do akční polohy, ve které nadále setrvává a svědčí jí to. Podařilo se jí natočit svěží akční thriller, kde akce není vyloženě revolučně pojata, je celkem rovnoměrně rozeseta a divák může žasnout, jak žena po padesátce se umí účinně bránit známkám stárnutí. 10/10 ()

Galerie (470)

Zajímavosti (4)

  • Při automobilové honičce na Kubě, která se ve skutečnosti točila ve Španělsku, se na malý moment objeví v záběru Škoda Fabia. (korbitch22)
  • Natáčanie sa začalo vo Vancouveri 4. októbra 2021. 11. januára 2022 bolo natáčanie pozastavené z dôvodu rozšírenia COVIDu medzi štábom, obnovilo sa potom 25. februára. V marci 2022 sa natáčanie uskutočnilo na španielskom ostrove Gran Canaria s využitím starého mesta Las Palmas de Gran Canaria ako mesta na Kube. (Arsenal83)

Reklama

Reklama