Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je zřejmě největší blockbusterová comicsová slátanina v rámci kino distribuce 90 let. A nebyla zrovna levná (údajně 60 mil.USD), ale to je stejně jedno, protože to na výsledku není příliš znát a film má parametry televizní režie. Děj nedává smysl, a navozuje dojem jakoby ani neexistoval scénář anebo měl více verzí, ale ani jednu dobrou. Ve filmu se občas objeví dynamická akční scéna, ale to je asi tak jeho jediné plus. A pak slámovité a otřesně pitomé dialogy ve hvězdné herecké sestavě. Sean Connery snažící se tvářit důstojně, Ralph Fiennes v hučce s výrazem idiota a Uma Thurman v latexovém oblečku se nepotkali zrovna s dobrým režisérem ani scénářem. Výsledkem je předražený guláš a přestylizovaný zmatek, který komerčně neuspěl a podivný režisér s ještě podivnějším jménem Jeremiah S.Chechik se vrátil poslušně tam, odkud přišel a uznal, že filmové plátno pro něj není. 20% ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bože zač! Takový herci a taková konina. Sean Connery chce ukrást počasí, ale vzbouřil se proti němu žlutý a zelený medvěd.Uma je gorilla a skočila z mrakodrapu , aby utekla před druhou Umou a pak bum pěšec na f4 .. dáváte pozor ? Proč jste se nezabil? Dáváte pozor?Hmyz je stále větší! Ted po nich sršni střílejí z kulometbodáčků ... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

97-98. Dva roky, tři velkorysé filmové adaptace kultovních sci-fi seriálů z 60. let. Šedesátimilionoví MSTITELÉ startovali první a na rozdíl od WILD WILD WEST a ZTRACENI VE VESMÍRU vycházeli - ač americké produkce - ze seriálu britské provenience. Obzvlášť s WWW mají hodně společného, konkrétně nesourodou dvojku hrdinů-vládních agentů bojující hravými dialogy, pěstmi i fantastickými vynálezy s padouchem, co vyhrožuje světu a stejně jako WWW nabízejí přesně ten druh absurdním humorem a rozverným nápady prodchnutého efektního komiksového dobrodružství, na jehož konci vše co může vybuchne, který miluju. Škoda až příliš jednoduchého a krátkého příběhu a soustředění akce do poslední třetiny filmu, celé vyhrazené širokému finále (a to má film pouhých devadesát minut, na které ho producenti sestříhali z původních dvou hodin a půl) se soubojem na meteorologickém balónu, zničením padouchovy tajné ostrovní-podzemní základny a únikem miniponorkou na poslední chvíli. Britský gentleman Ralph Fiennes je okouzlující, Uma Thurmann, kterou jinak nemusím, jako zrzka k sežrání, jen ten nezajímavý záporák-rutinní Connery jim to kazí. "Čaj?" ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Tak si to zhodnoťme...najprv mínusy: trápne dialógy,dosť zvláštne chronologicky poňatá doba,infantilná scéna "osej nahánačky" s ešte infantilnejšími efektami... plusy: Uma si mala možnosť vyskúšať "šermiarske scény" pred Billom, hlavný hrdina ako fetišista, Sean ako monzunofil :,,ľudia by sa nemali báť byť vlhkí" , auto s čajovou súpravou, čaj vždy, všade a za každých okolností, zloduchovia zamaskovaní ako macíkovia. Vyhodnotenie: kebyže to má možno iných "rodičov" mohlo sa to podariť, takto však z toho vyšiel nepodarený pokus o recesiu. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Asi se mnou většina nebude souhlasit, ale dle mého názoru šlo o velice zábavnou popartovou variaci na Velkou Británii a typické anglické způsoby. Film velice elegantní od začátku do konce tu od retra tu do milé absurdity (např. vědci v kostýmech medvídků mi příjdou obzláště pikantní). Fines si po celý film zachovává obdivuhodnou noblesu a Uma je fascinující a tajuplná zároveň (ona i její klon - od každé se příběh čímsi mystifikuju a ztrácí, stává se mysteriózním). Já jsem se královsky bavil... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama