Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším, kde tvůrci sebrali práva na název Avengers, ale zjišťovat to nehodlám. Stejně jako důvod, proč se tři skvělí herci upsali něčemu takovému. Totální blitce bez nápadu, u které mi po deseti minutách začaly krvácet oči i uši. Ale co čekat od Cinemy, tenhle kanál (v obou slova smyslech) se vyjma Amazing Race stává zárukou pravidelné dávky sraček. /10% a odpad!/ ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak elegantní je Londýn, tak elegantně působí na pohled i Mstitelé. Vypnout zvuk, budu maximálně spokojen. Že jsem ho však nechal zapnutý a tím pádem slyšel, o čem to celé bylo, jsem opět nucen hledat nějaký odpovídající kompromis. Notně mi v hledání pomůže fakt, že rajcovnější jsem Umu Thurman ještě nikdy neviděl. Její rudé vlasy a obtažené oblečky zachraňovaly chaos v pozadí (ne jejím) a paniku ve scénáři. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cože? Tohle nebyla komedie? V tom případě to je ze strany tvůrců celkem průser, když natočí vtipný film, aniž vtipný být měl (viz Twilight). Nicméně se na to i přes tenhle neduh dalo docela v pohodě koukat, a tak mi nic nebrání hodnotit průměrem, i když naprosto chápu ty negativní reakce, protože jsou oprávněné. 50% ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Asi se mnou většina nebude souhlasit, ale dle mého názoru šlo o velice zábavnou popartovou variaci na Velkou Británii a typické anglické způsoby. Film velice elegantní od začátku do konce tu od retra tu do milé absurdity (např. vědci v kostýmech medvídků mi příjdou obzláště pikantní). Fines si po celý film zachovává obdivuhodnou noblesu a Uma je fascinující a tajuplná zároveň (ona i její klon - od každé se příběh čímsi mystifikuju a ztrácí, stává se mysteriózním). Já jsem se královsky bavil... ()

William_Kirk 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý film, který se ale bez znalosti seriálové předlohy hůř chápe a může připadat zmatený nebo "ujetý". Já jsem si užíval klasický seriál a proto i tento film, který je mu poctou. Skvělý humor, kostými, akce i hudba. A hlavní trio Fiennes + Thurmanová vs. Connery je kouzelné. Bohužel velmi podceňovaný film. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama