Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Kdokoliv dal tomuhle projektu zelenou, musel tak učinit pod výhružkou smrti. Jediným pozitivem filmu je fakt, že prakticky ukončil kariéru scénáristy a režiséra, kteří nemohli zplodit více zla. Tohle je totiž po všech stránkách naprostý nesrozumitelný průser, kde nefunguje zhola nic. Ralph Fiennes jako jediný dokázal ustát tuhle pohromu s jakous takous důstojností. Uma je naprosto mimo mísu (asi proto, že musela hrát dvě role) a Sean Connery doslova šlápl do hovna. Musel dostat hodně tučný šek, jinak si nedokážu představit, proč by na tohle kývnul. Je s podivem, že ve filmu prakticky nic nestane, ačkoliv má být o jakési zbrani na bázi počasí, která ohrožuje celý svět. Už jenom při snaze vypotit tahle slova se mi začíná točit hlava. Pokud vás někdy zajímalo, jak dopadne film, který byl sestříhán až do mokru kostí, tak si pusťte Mstitele. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

John Steed (Ralph Fiennes), agent britské tajné služby má před sebou nelehký úkol - celou zemi ohrožuje Sir August de Wynter se svými meteorologickými hrátkami, a drží tím celou vládu v šachu - a je jen na Steedovi a krásné meteoroložce Emmě Peelové (Uma Thurman), aby se s celou záležitostí nějak rozumně vypořádali... Toto je film, který je nutné pochopit - rozhodně jej nelze brát vážně (nebo nedejbože jako pokračování Bondovek), ale je třeba se na něj povznést. Spousta scén mne dokonale pobavila - ať již typická anglická lady (která má na všechno řešení), vedení tajné služby (Matka/Otec) nebo bludiště uvnitř Wynterova domu. Všichni tři hlavní hrdinové (Sean Connery, Ralph Fiennes i Uma Thurman) brutálně přehrávají, ale do tohoto filmu vše perfektně padne. Já bych si rozhodně nestěžoval, kdyby takovýchto filmů bylo víc.. ()

Reklama

fragre odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí as půlhodiny tohoto šlaku (přiznávám, více jsem nevydržel), jsem se cítil jak dítě, jemuž na pískovišti pošlapali bábovičky. Prostě, zas americká vykrádačka původního vtipného seriálku, odporná a syntetická napodobenina bez chuti a zápachu. R. Fiennes působí oproti původnímu vtipnému a šarmantnímu Steedovi (Patrick Mcnee) jako vycpaný panák s charizmatem vyždímaného hadru na podlahu, jindy docela rajcovní Uma, je zde jen otravná barbína, která elegantní Dianě Rigg nesahá po podpadky. S. Connery hraje stejně (blbě) jako už nevím kolik posledních let. Fuj! ()

Opsha 

všechny recenze uživatele

Boha jeho co proti tomu všichni máte..... Producenti by sice za přestříhání měli dostat pár ran deštníkem a Sean Connery je klasicky špatný, ale takhle stylový film jsem už DLOUHO neviděl. Vizuální stránka nemá k dokonalosti daleko, stejně tak jako pošukané nápady typu páv s kamerou na ocase či neviditelný archivář. A dialogy jsou také vybroušené jako křišťál (chválím i dabing, kterému se dokonce povedlo zahladit největší logický kopanec filmu). Chci vidět nesetříhanou verzi. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Měl jsem trochu obavy, že půjde o špatný film a mé obavy se naplnily. Kdyby se nuda a trapnost daly vystihnout, měly by název Mstitelé. Film mi svou ujetostí přišel jako špatný vtip a nechápu, co tam dělá Connery....Jedna hvězda právě za něho. Tento Chechikův neúspěch pro něho znamenal konec v Hollywoodu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama