Reklama

Reklama

Za hranicí

(seriál)
  • USA Outer Range
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2022–2024), 13 h 4 min (Minutáž: 42–62 min)

Série(2) / Epizody(15)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (26)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nechť je tento komentář varováním pro všechny, které by (jako mě) zlákala nadmíru zajímavá premisa seriálu. A ono se není čemu divit, slovní spojení mysteriózní new-age western totiž zní vážně parádně, přičemž i herecká jména slibovala kvalitní podívanou. Ale. Nadprůměrné jsou jen první tři díly. V polovině téhle hipsterské minisérie divákovi dojde, že se příběh vlastně vůbec nikam neposouvá, a hlavě že je to tááákováhle nuda. Doopravdy by se tu dalo pět posledních částí vměstnat do deseti minut! Šílená tahanice. OPRAVDU. JSEM. NEVIDĚL. POMALEJŠÍ. SHOW. I takový meditativní střih Volejte Saulovi je oproti tomu frenetickým thrillerem. Mrzí mě to fest, protože kombinace The Leftovers a Yellowstone zněla na papíře výborně, a začíná vážně skvěle, jenže se záhy transformuje do totálního srance, ve kterým se stydí hrát snad i to zmatený stádo bizonů. Tohle až do konce vidět fakt nechcete. Není zač. [Amazon Prime] ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pro mne zatím seriálové zklamání roku. Amazon lákal na atraktivně působící Sci-Fi Mystery s Joshem Brolinem, ale tohle seriál bohužel jen načtrne a vůbec se dané tématice nevěnuje, naopak se z něj stane zdlouhavá Soap Opera. Seriál měl rozhodně potenciál. Odehrává se na hezkém americkém ranči s málo obyvateli, hraje zde dobře hrající Josh Brolin, Imogen Poots a potěšil mě Tom Pelphrey ( Z Banshee!), je tu slušný vizuál a jedna záhadná díra, která měla být hlavní devízou seriálu, ale je tu spíš navíc, což neměl být záměr. První 3 epizody jsou rozehrány šikovně, konec prvního dílu je slušný napínák a překvapivě mě to dost bavilo ( řešící se vražda, boj o ranč, mysteriozní loop hole), ale to vše brzy opadne a někde při 5. epizodě jsem se už nudou začínal kousat a dokoukal spíš z povinnosti a zvědavosti než se spokojeností a nutno dodat, že je to kinda waste of time. Nic moc se zde pořádně nevyřeší, mysteriózní linka je hodně vedlejší. jedna vražda se tu řeší snad 6 dílů, postav je málo a krom Brolina tu nikdo nemá moc, co hrát. Čím víc se seriál blížil ke konci, tak i přestal dávat smysl a šíleně pomalé tempo opravdu tomu moc nepřidávalo. Není tu nic moc zajímavého k vidění ani nic, co by vyloženě stálo za pozornost, vše jsem viděl už jinde a zpracováno lépe, takže 3 hvězdy za slušný start, poslední díly už tíhly spíš ke 2 hvězdám. Příběh 3/5. Akce 2/5, Humor 1/5, Násilí 1/5, Zábavnost 2/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 2/5, Herci 4/5. 5/10. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Solidní úlet, který je ve své absurditě a nevázanosti vlastně zatraceně chytlavý.. Jen mám trošku obavy, že pokud dojde na další série, tak tu sympatickou haluzoidnost (kdy to vše funguje jen na základě jakéhosi křehkého a nepříliš jasného principu) vystřídá spíše scénáristické tápání, protože v motivech času se není radno ráchat moc dlouho.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mám rád mysteriozní dramata, která divákovi vše polopatě nevysvětlují a mnohdy pokládají víc otázek než odpovědí a to je přesně případ Outer Range.Hodně věcí je tu pouze naznačeno a je třeba se toho mraky domýšlet a i když se to postupem času tvůrcům rozuteče na všechno světové strany a v mnoha ohledech popírá samo sebe, bavil sem se víc než slušně. Otázkou nicméně zůstává, jestli tvůrci na tu kupu položených otázek a ukázaných výjevů mají nějaké alespoň trochu smysluplné odpovědi a dají nám alespoň něco málo v případné druhé řadě. Rád budu věřit že ano...70% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Premisa nezněla úplně marně a prostředí amerického vidlákova, mám rád. Bohužel seriál se vydal úplně jinou cestou než jsem očekával a než jsem si přál a byla to cesta zvláštní a bohužel dost nudná a ve výsledku nezajímavá. Připomnělo mi to nedávnou Invazi, kde jsem také viděl velký potenciál, pěkný vizuál ale vše utopeno v naprosto debilním podání. ()

Galerie (197)

Reklama

Reklama